![]() |
2000xp expert i novaTV
Imam winfast 2000xp expert i na njom mi je prijem nove tv jako los dok sa istom antenom(potpuno isti kabel) na tv-u prijem znatno bolji, koristim winfast pvr, da li netko ima slicna iskustva i zna u cemu je problem?
Unaprijed hvala |
TV karticama obično treba bolji signal nego klasičnom TVu za, uvjetno rečeno, "istu" kvalitetu slike
|
Nisam skužio da li koristiš razdjelnik, ako da možda je i u njemu problem.
Pročitao sam negdje da smetnje može uzrokovati i napajanje na matičnoj ploči. Probaj malo promrdati ATX konektor na ploči, možda se je stvorio kakav mali prelazni otpor koji može uzrokovati probleme. Eto za sada mi samo to pada na pamet, što se tiče jakosti i kvalitete signala, puno to ovisi i o samoj kartici. |
Zaboravio sam... Ja imam istu karticu i sa priejmom nemam problema, probaj promijeniti software za gledanje. Što se tiče i drivera, puno su bolji stari originalni nepotpisani driveri, sa novima ima puno problema, mada ja mislim da je kod tebe ta stvar tehničke prirode.
|
ne koristim razdjelnik, potpuno isti kabel a na tv-u puno bolja slika, sljedeci tjedan cu vidjet to s atx-om, ej jel mi netko moze reci nesto o wd caviaru, kakav je jel ima problema i sl.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |