![]() |
Microsoft tečaj - iskustva, komentari
Razmišljao sam možda upisati, pa me zanima vaše mišljenje, možda iskustva.:beer:
|
Meni to bzvz,jer to svaka druga budala ima,barem od budala koje ja znam:D
Neznam koliko se to cijeni i priznaje u poslovnom svijetu,ali znam da i najveci debil to moze bez problema zavrsit a da je pritom imao prijasnja iskustva samo s kalkulatorom :D |
Zanima me dali se to pomaže pri zapošljavanju:confused:
|
upis u radnu knjizhicu, jel.... ;)
a techaj chega si tochno pikirao? |
Zanima me koji bi se tečaj najviše cjenio pri zapošljavanju i gdje bi mogao najviše naučiti.http://graphicheaven.homestead.com/f...deonavatar.gif
|
Koji se tečajevi uopće nude? Šta ti zapravo želiš raditi u životu itd. sve je to bitno. Uvijek je najbolje biti programer...:D
|
Za te tečajeve neznam kak funkcionira, ali kaj se tiče sastavljanja kompjutora to je sranje. Jedan tip je to završio i mislio da će mu pomoći kod traženja posla, te da će imati veću plaću. Razočarao se.
Za programera bi se ti vjerojatno najbolje isplatilo ili adminitratora mreže i tak nekaj slično. |
da, ovisi shto te zanima, a ne ono sa chime se mozhesh najbolje zaposliti, jer to je relativno. ;)
sad dali je to to sistem administrator, programer, web designer ili shto vec, to ide tebi na odluku, odnosno upishi ono shto te najvishe zanima. ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20. |