![]() |
Bakar
Našao firmu koja prodaje bakar u šipkama, režu ga, imaju dimenzije 10x40 mm. Zovu se Matel, u Magazinskoj (kod Doma sportova).
Znam da je mnogima bio problem nabaviti bakar za blokove pa evo... |
koliko pra za dva komada 10x40x40?
|
1m 10x40 je oko 150 kn, režu kako hoćeš i ne prodaju na metar nego po težini.
Btw. 40x50 mm blok je dosta za socket 939? |
malo OT ali jel imaju mozda aluminijske pravokutne cijevi dimenzija 100x40 mm
|
Citiraj:
A sad na obradu tog dreka... |
Jesi sve blokove zajedno platio 90 kn ili pojedinacno?
jeli se mozemo dogovoiti da mi uzmes blok pa da mi ih posaljes ili da mi das email od firma pa da je ja kontaktiram?posto sam iz dubrovnika di cu ja u zg lololol |
Imate i u strojoprometu 50x10, 50x15, 20,30 i prodaju po kilazi, mislim da je 30kn kila bakra u bilokakvom obliku (cijevi, sipke , ploce)... negdje prije sam uzeo plocu 10x50x170mm i naplatili su 40kn, sad ovisi kakve blokove slazete ....
pozdrav! |
Ima i u Valmetal-u, ilica 427 ak se nevaram, s koje je to strane Ilice, nije da mi se vozika 5 km od kraja do kraja ako fulam :D (imajte na umu a sam ja 16-ogodišnjak na bike-u :D )
|
U Strojoprometu mi nisu htjeli prodat nego ploču od 2m.
Ovdi sam dobio 5 komada za 90 kn |
Citiraj:
|
Citiraj:
Računam da će mi ostati jedan ili dva komada. Nisam baš dobar u obradi metala, sigurno ću zasrat jedan blok. |
pa ovako izmjeim pa ti posaljem PM,uglavnom s478. P4
|
O. K. Ako ostanem bez blokovlja, onda ti kupim.
|
moze i tako ja ti platim sve
|
a evo mogu mu ja poslati ako odgovara ovo:
debljina: 1 cm širina : 7 cm dužina :18cm šipka je u komadu pa Ti reži broj mi je 095 9008535 cijena? možda se trefim u Dubrovniku pa će pasti :beer: |
AJDE RECI CJENU ZA TO
|
AJDE RECI CJENU ZA TAJ KOMAD
|
ne galami-pa rekao sam da će valjda nekada pasti :beer: ajd daj adresu na pvt. :D
|
imas pm
|
aj hvala ti cekam paket
|
ja nisam iz zagreba i nabavio sam kod lokalnog kotlara.
da mi je džabe par kila bakra, malo lima bakrenog, sve u svemu dovoljno bakra za desetak blokova. :D |
ma brijem da bi bakra trebali imat ovi šta postavljaju centralana grijanja? idem ja sutra pitat, neda meni vrag mira dok voda ne poplavi kućište. ako ne uspijem nabavit valjda će se nać neka dobra dušica za poslat :rolleyes:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:09. |