![]() |
Torino: Muska kombinacija Ivica Srebrni!!!
SREBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo majstore! Nakon svega kaj mu se desilo sad srebro u kombinaciji! Jos da ubere jednu u slalomu i janica koju! |
Druga vožnja je bila tak slaba da sam se živ usro-ali je ispalo super na kraju:D
Svaka čast, |
Svaka cast Ivek:clap: :beer:
|
Kad pogledas kak je dosada vozio u Sestriereu me ne cudi, 2000 je bio 27 jer je zajebo u drugom laufu a 2004 je izletio.
ja na poslu gledam live scoring na sluzebno siteu i uopce ne delam nis neg sam gledam kak ce bit. |
gledao sam samo kraj ... nisam ni disao nit ista dok se nije spustio :D ...
samo onaj kreten iz HRT-a ga odma poceo pilat pitanjima...a ivica nema pojma ni di je ni sta je nit ista...a ovaj samo stanca pitanja... :rambo: |
Čestitke, sve sam gledao i sad se čeka Janica...
|
BRAVOOOO!!!!!
jel bu kaj od janice, najme cul sam da ima problema sa srcem |
Svaka čast toj obitelji... ja im se divim !!!
:beer: :beer: :clap: :clap: |
bravo za ivicu!!
idemo janice!!!:clap: :clap: :clap: :clap: |
Ivica 'Johnny Be Good' Kostelić je majstor! Još kad Jana pobere koju medalju...ma mi Hrvati, bit ćemo prvaci!!!!
:clap: :clap: :clap: :clap: |
svaaka cast IVEKU kaj je osvojil srebro sad cemo vidjet JANICU:clap:
|
Svaka čast.. :clap: :clap:
A baš sam bio uvjeren kak nebu niš napravio jer je u lošoj formi došao u Torino.. Bravo! |
Svaka čast ,čovjek se trudi i kad je malo ljudi vjerovalo da može uzet medalju,on dokaže da ga ništa ne može uništit,nikakve ozljede(ono,šta je to njemu),glavno da mu se vratilo samopouzdanje nakon dugo vremena, vraća se u igru
Još danas i Janica nek nešto slično napravi, i nema nam kraja Neka pati,koga smeta,Hrvatska je prvak svijeta,neka samo suze rone,mi imamo šampione,Hrvatska!!! |
Još samo jedna medalja u slalomu, te da Janica pobere koju i idemo na trg.
|
Janica odustala od spusta zbog srca pa se prije nego što joj dodjelite medalje pitajte hoće li uopče voziti iako se svi nadamo da hoće jer je kombinacija ziher njezina
|
zbog slabosti, i bolje da nije, da se ne bi još desilo da se polomi takva umorna.
U Petak je kombinacija, smao da to dobro dovozi, tj. d amože odvoziti. |
Ma do petka će biti zdrava da pokupi medalju (barem se nadam).
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:38. |