![]() |
Trebam ime
E ovako trebam ime zene koja ima ulogu novinarke u ljubav u zaledju (crnka ime joj je ivana u seriji), ona je i u reklami erste banke kada se glupira sa onim daljinskim (u zelenoj majci)
Googlao sam ali nema nista :) a neda mi se cekati frenda da se vrati iz grada da ga ugnjavim :D Ae jeli tko zna :) da rezimiramo crnka nekada nosi naocale radila je za onu plavu pa je dobila otkaz u seriji i na svim panoima u zg je za erste banku :D |
znam na koju mislish ,neznam sad javim ti sutra ...sanzam sutra
|
Misliš na Bojanu Gregorić...
|
ne nije bojana greguric
ta zena je bila u danasnjoj epizodi u crvenoj haljini ... |
|
costa ljubim te :D :D:D
uglavnom mala je uf neam rijeci :D da nekazem da je gotovo ima mozda ko kakvu pic :D :D :D |
Kad ide repriza da vidim tu haljinu? :D
|
ide upravo na pinku :D
uzivo nije nista posebno - vec je dosta anoreksicna |
Citiraj:
meni je ta mala takva katastrofa da to nije istina kad je vidin minjan program |
omg toma ja bi se zabrinuo na tvome mjestu...
koga god da sam pitao svi kazu da je dobra nitko nije jos rekao da je losa.... tako da nekuzim te :) |
Citiraj:
|
Imho ima ružan nos :)
|
Citiraj:
bez zajebancije. stvarno ništa posebno, ni sise ni guzice... i HRPA šminke po njoj uvijek... tako da ju je vidit bez fasade, mislim da ne bi ni skužio da je to ona... |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja san je gleda i prije u nekim filmovima (nikad je nisan vidija u zivo) i mala mi je totalna katastrofa obrve su joj jace nego mesiceve, ali to nije toliko bitno. mala jednostavno nema ono nesto inace san poznat kao lik koji ima prilicno niske zahtjeve prema fizičkom izgledu (barem u faci) |
...
Citiraj:
|
I ja sam izbirljiv samo eto meni ona ima nesto u sebi i to je to .
Nevazno mi je sto nema ni sise ni guzicu ipak ima 40kg..... Uglavnom ukusi se razlikuju :) |
meni ej isto zgodna.....tak da codiac uz tebe sam:P
|
1 privitaka
Evo u attachmentu vam je lepojka...
IMHO doma na frizideru ima natpis "anoreksija je zakon!" :D edit: imam i video clip od 26mb (reklama za erste) //courtesy of Visage// |
give us reklama !!!!! :D :D :D
a gle svatko ima svoj ukus znas kako kazu misljenja su ko govna sva su razlicita i smrde :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:32. |