![]() |
JAKO ZANIMLJIVO - obavezno pogledati
Ovako kreće priča.
Moj prijatelj pokušava već 5 godina ući u svijet kompa. Ispočetka je slušao naše savjete, mene i kompića,ali nakon nekog vremena krenuo on svojeglavo raditi neke stvari koje smo mi savjetovali da neradi, ali pošto je tvrdoglav i normalno mi nemamo pojma nije nas slušao. Jedan dan dobijem poziv od njega da mu komp duže vremena radi gluposti i da nezna kaj se dešava, a ja kao dobrica uvjek tu za pomoć. Došao ja do njega otvorio komp, skinuo cooler od proca kad ono: |
To je Dukatov sirni namaz il od nekog drugog? :D
Reci mu da se to tako maze na kruh (doduse, malo tanje...) :p |
Nije s donje strane stavio ziher.. mislim stvarno!!!:rolleyes: :D :D :D
|
Isuse...
dobro da paštetu nije namazao...:D |
ajoooooooooooj
|
nek tak namaze i memoriju....:rolleyes:
tamo di su kontakti.... Covjece, daj mu pomogni.... |
Bilo je malo paste sa donje strane među pinovima, uspio sam to počistiti sa vaticom.
Meni je fascinantno da taj procesor još uvjek šljaka: nuts : Da, temperatura je bila laganih 68:fuming: Proc. je bio AMD 1700+ Palomino |
LOOOOLLL...
pa naravno da sljaka to je athlon, i to 0.18 mikronski.... |
Trebao je staviti šnitu bauštelske podriguše i zalit to sve sa žujom, to je san svih okorjelih overclockera... :D :gringo:
|
Rofl.. neki ljudi nisu za te stvari majke mi. :beer:
|
evo neki dan bio u linksu..iako sam tamo bio samo dva puta vec sam na..bok bok s jednim prodavacem...eto tako smo malo pricali...kupio sam termalnu pasto cooler master..i lik me pogleda...i pita?
e moze pitanje..ja reko..pucaj.. kolko ces ti toga stavit...ja reko dvije kapi na cooler i kap na jezgru proca.. on reko..e dobro je..ponekad su mi se ljudi vracali po tri pakovanja..jer kao..nije im bilo dosta :D :D :D radi se o ovoj pasti http://images.gfx.no/17/17925/a0ffd6...d170febf_3.jpg |
No comment...:smoke:
|
evo i mog komentara:
:clap: |
Citiraj:
|
Nakon što sam nekako uspio skinuti pastu stavio sam keramičku normalno i sada radi na 48 :rolleyes:
|
A ja sam mislio da sam vidio mnogo toga. Opet sam se prevario.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |