![]() |
Davis Cup
hehehehe
2:0 vodino bravo za Ančića trebaš se moć vratit nakon 0:2 u setovima. Ljubo? Malo jači trening je odgirao protiv Koubeka, sad još danas parovi i to je to. |
Mislim da bi Muster bolje odigrao za austrijance od ove dvojice, igrali su kao ja u COD-u:D
|
u parovima pusimo 2:0 :rambo:
|
MA TOOOOOOO!! Vec sam mislio da gubimo polako.
|
uf 4 sata i i 3:2 u setovima.
Tako sutra igra cilic |
Prestrašan meč,mislio sam da će Mićota strefit infarkt:)
|
Citiraj:
Uf al je mec bil lud, zadnji set 8:6:clap: , al je ancic malo zajebo kad je serviro za mec: nono : |
Ma ja sam već bio popiz*io kaj sve ovi austrijanci spašavaju, kak je tek bilo dečkima na terenu, ali na kraju IPAK!!!!!! Zna se tko je povjednik Davis Cup-a!!!!
Bravo HRVATSKA:beer: |
Ma tak i i treba, drago mi je kaj smo ih nabili 3:0 i odma im ubili sanse...
Nekaj sam cital da su zajebavali tam nase sa treninzima, nekaj da nisu palili grijanje i da su non stop zaljevali teren te zato nisu mogli nasi trenirati...:grrr: A sad dalje sa Argentincima kolko sam cuo...navodno oni nikad nisu doma zgubili, sva sreca kaj se igra i kod nas:D |
Pa nisu ni Amerikanci nikad izgubili doma,sve dok nisu naletili na nas:D :D
|
argentina ulazi u naš mlin na betonu.......:rambo: :rambo:
|
ma kakav beton, oni su ko nekad spanjolci igraju samo na zemlji, njih treba docekati s jako brzom podlogom.
Austrijanci su ponovili gresku od amera islu su dodatno usporavat podlogu i doveli do toga da loptica visoko odskace i time sami sebe pokopali. Bas me zanima kak ce zgledat sutra kad ce igrat Cilic |
Sve su mi živce popili:)
|
pa kaj nije beton brza podloga.....???
|
Beton je brza podloga da..
|
pa onda tu nam je šansa da dobimo argentince a na njihovoj zemlji neamo šanse
|
svaka chast momcima carevi su ono stvarnoo...OSVAJAMO Davis cup again 100000%%%
|
ne baš. Beton nije baš brz.
Brze podloge su trava i tepih. A beton je tvrda podloga kao i zemlja i dosta je spor. Fino treba staviti tepih kao podlogu, i onda vidjet di pes jajca nosi. Sad da ćemo ponovno osvojiti davis cup u to ne žlim ulaziti jer dalek je put. Prvo treba Argentinu dobiti a to je dovoljno teško. Bitno je da smo prošli i da smo nakon tri godine prvi branitelj naslova koji je osigurao prolaz dosada su svi ispadali. |
Citiraj:
Ove godine treba molit boga da ne dobijemo švicarce jer sad i federer igra tak da to ne bu lagano bilo za dobit |
Ak sredijo Argentinu mislim da bi mogli do finala bez problema. A i pobijediti u finalu. Nadam se da će mi se riječi pozlatiti.
|
POlako polako ukoliko dobijemo argentinu su onda još dva protivnika.
A prvo se trebaju dobiti Argentinci. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25. |