![]() |
Viewsonicov 1ms LCD
s' obzirom da je Nokia svoj monitor business prodala ViewSonicu nista me ne cudi... Nokia je uz Eizo i slicne bila jedina dvojba prilikom odabira PRAVOG monitora (za gfx i video studio)
sada je ViewSonic izgleda "clockao" LCD tehnologiju do krajnjih granica... bice zanimljivo vidjeti odgovor na to od strane drugih proizvodjaca... |
Možda ga kloknu na jednu piko sekundu :confused: . Mislim WTF, ono nema ghostnga i dosta više sa tim nanosekundama :clap:
|
Konacno monitor po mojoj mjeri :D
ae di da ga kupim :D:D:D:D ocemo mozda pogadjati pocetne cjene evo ja kazem nekih 4000$ ;) uglavnom svaka cast viewsonic samo je zalosno sto se u hr to nemoze kupiti . |
Nije fora samo u ms. Osim toga te 16 i 12 ms matrice nisu GtG 12 tj 16ms. A osim toga overdrive i još par fora. Naprimjer smanjenje sa 8 na 6 bita svjetline(uzalud vam HDR :( ). Nisam siguran da li ovo zadnje koriste ali je moguće.
Ima i važnijih tvari, poput kontrasta.... |
marketing : baad :
|
Citiraj:
Tko zna kakav je realan kut gledanja isto :eek: |
vjerojatno ce se takvi lcd-i reklamirat kao lcd-i za gaming, pa kontrast i kut nece toliko dolazit do izrazaja...
Ali najbolje sacekat pa vidjet, tko zna mozda su stvarno smislili nesto dobro :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:53. |