PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   VHS to DVD sa Leadtek TV tunerom? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=33577)

Vuco 10.02.2006. 21:06

VHS to DVD sa Leadtek TV tunerom?

Jedno brzopotezno pitanje:
Jel ikako moguce, presnimiti VHS kazete (slika i zvuk!) sa Leadtek WinFast TV2000 XP Expert TV tunerom na DVD?

Dobro, ne odma na DVD nego npr. da ja to imam na kompu pa da ja onda to zaprzim na DVD (kad zeditiram to i ostale stvari) ?

Jelc 10.02.2006. 21:28

Re: VHS to DVD sa Leadtek TV tunerom?

Citiraj:

Originally posted by Vucko
Jedno brzopotezno pitanje
Takav je i odgovor-možeš:D

Vuco 10.02.2006. 22:26

Re: Re: VHS to DVD sa Leadtek TV tunerom?

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Takav je i odgovor-možeš:D
Fala Jelc...:beer:

Buger 23.02.2006. 18:11

normalno da mozes pa sta ti tu nije jasno, uzmes scart za onim(mislim da je coax) nabavis s-video kabel i ostale kablove, crveni, žuti i bijeli(valda ti je jasno) on ti prepozna vhs(na s-videu) stavis capture, cekas da ti se odvrti film i kasnije napravis dvd s nekim programom
jesi li skuzio, nije mi se dalo pisat za ostale nejasnoce reci

Vuco 23.02.2006. 18:47

Nije bed, kuzim te. uz karticu sam i dobio 4 prikljucka, al sam pitao jer nikad u zivotu nisam imao tuner, niti sam nesta prebacivao sa TV/VHS-a na komp.

A bome, pol ovih imena za prikljucke su mi totalna nepoznanica... Al najvjerojatnije cu snimati tako sto cu pustiti na kameri film (stara JVC kamera) i iz nje idu van 2 prikljucka, za zvuk jedan prikljucak (mono zvuk) i jedan za sliku...
Jer mobilnija mi je kamera nego video, a i ovak ne trebam kupovati nikakve kablove....

Al najveci bed je kaj ja jos doma nemam komp (maticna mi je na reklamaciji vec 2 tjedna) i nemrem to spojit nikak pa da vidim kako to ide i kakva ce slika biti.

Kad ce meni biti VHS na hardu, onda nema vise problema... Snimit cu ga na DVD preko programa koji sam dobio uz karticu ili preko Nero Express Vision 3 o kojem tu ima lepi vodic... ;)

alimilano 23.02.2006. 23:17

..to sam radio dosta dugo baš sa tom karticom i programom koji sam dobio sa njom..winfast...uglavnom je Ok ..ali je dobro da je šta bolji proc...

Vuco 24.02.2006. 00:03

ha cuj, proc je venice 3000+, ako ce trebat snage, mogu ga dic na 2,4Ghz pa ako to nije dovoljno, prelazim na intela :D

Buger 11.03.2006. 18:38

ma taj tvoj proc je odlican meni radi normalno s 1.8+(athlon XP)

Vuco 12.03.2006. 19:35

da, a za prebacivanje VHS-a na komp mos na dva nacina, ili kablovima spojit VCR i komp, ili jednostavno, barem kod mene, spojim tuner antenskim kablom u video i onda samo pronadjem program od videa na kompu.

Puno jednostavnije a isti drek sto se tice slike...

ddd 22.03.2006. 21:53

Ja imam mercury karticu i kad snimam kvaliteta dobivenog videa je loša, dok gledam ono što se snima sve je ok. Ima kakve pomoći?

Jelc 22.03.2006. 22:26

Citiraj:

Autor ddd
Ja imam mercury karticu i kad snimam kvaliteta dobivenog videa je loša, dok gledam ono što se snima sve je ok. Ima kakve pomoći?

Pa promijeni soft za capture i vidi da li je isto ili nije...

domy_os 22.03.2006. 23:37

Promjeni codec i povećaj bitrate...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:00.