![]() |
Prijedlog za otvorenje mob podforuma
Evo kao sto ime kaze dali bi se dao otvoriti mobiteli pod forum jer je to uz komp mislim najrasirenija pojava na ovome forumu :)
ako treba ja cu ga srediti na pocetku pa kasnije jos netko samnom ili kako ocete pa bi molio da se izjasnite. |
Moze.... iako nisam baš nešto ,,in'' u toj mobiteletini :p
|
može :beer:
|
Bilo bi dobro kad bi se otvorilo posebno mjesto na trznici za mobitele i sl jer u zadnje vrijeme je previse ot topica.
|
Kaj se mene tiče more proći. Makar mi je tak svejedno.
|
definitivno ...ja sam za
|
Da, dosta mobaća kruži po forumima.
Imaš moj glas: goood : |
Apsolutno sam protiv...sigurno postoji neki forum za mobitele pa o tome razgovarajte tam...najbolje da još stavimo i pejšmejšne i iksbokse na forum.
codiac morao sam:D |
Hah gledaj .... ovo je PC ( personal computer ) expert.
Za mobitele ima foruma ko kenje .. Još malko pa ćete tražiti podforum za automobile :rolleyes: |
Citiraj:
@Paske Dobro si rekao, jer kad se otvori mob forum onda će se tražit još bezbroj podforuma (Njokia, Sorry-Erikson, Siemens, firmware, signal, softwarei...) |
Može i jedan podforum za kompjutorske stolove. :D
|
Citiraj:
|
Ja stvarno nerazumijem kakav je problem otvoriti pod forum ??? ono full neam pojma ?
A ekipa koja je protiv sta ce vama on smetat? ono negledas ga i vozi isto kao sto ja negledam recemo ati netreba mi i negledam ga... A sto se tice toga da bi se trazilo za ovo ono ...... onak da super ste. Jedan podforum za mobitele di bi se eventualno rijesavala problematika i to je to ja nevidim problema . Dam se kladiti da bi bio ziher posjeceniji od recimo VIa, konfiguracije, mediji..... uglavnom. Nije na meni da otvorim da je ja bi vec otvorio ali mi je glupo kada se netko buni protiv toga mora da boli kada vidis da ima jos jedan pod forum vise stvarno boli.... |
Prijedlog uzet na razmatranje...
|
Posto ima ljudi i za i protiv napravimo test na odredeno vrijeme za taj forum pa ako ne bude interesa lagano ga ugasimo i to je to. Iako mislim da ce interes biti dosta velik i razmjenjivat ce se iskustva ko ima manjeg.:D :argue:
|
Citiraj:
Slažem se :) |
Glasam protiv. Postoji forum www.cafe.mobil.hr koji može zadovoljiti i najzahtjevnijeg vlasnika džepnog čudovišta a ovaj forum bi trebao ostati i dalje posvećen računalima. U protivnom, uskoro možemo očekivati podforume o kućnim ljubimcima i pticama. Da se to ne bi dogodilo preporučam da posjetite www.ljubimci-forum.com i www.ptice.net
|
Samo ime govori PC Ekspert, a to mi se nekak čini da ima veze s računalima dok mi mobiteli nekak ne pašu tu. Otvorite si temu poput žderonja i raspravljajte.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:38. |