PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ubijanje mačaka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=3345)

CatKiller 05.01.2003. 14:23

Ubijanje mačaka

forumaši mi stalno postavljaju neka pitanja pa da vam odgovorim na 3 najčešće postavljena:

1.Ne ubijam mačke

2.Ne ubijam mačke

3.Ne dajem količinske popuste na bunde od mačjeg krzna :D

Frane 06.01.2003. 00:28

Zanimljivo iz tvoga siga, avatara zakljucio sam da imas drukcije sklonost. Ispravi me ako sam u krivu.

Black Dragon 06.01.2003. 01:05

Svjedok prvi

1 privitaka
Da CatKiller ne tamani mačke može potvrditi moj mačak, mislim one traperice iza mačka na slici nosi moja malenkost, a ja sam skoro pa 190 cm (usporedbe radi, a i mačak stoji na dvosjedu) i da CatCiller tamani mačke (inače moj susjed) mislim da ne bi živ napustio sobu jer bi mu Mr. Jack pokušao promjeniti navike i stavove kao i krilatice u životu, ako ne bi uspio, onda ga ne bi morao hraniti tjedan do dva.:D

CatKiller 06.01.2003. 02:05

Citiraj:

Originally posted by Frane
Zanimljivo iz tvoga siga, avatara zakljucio sam da imas drukcije sklonost. Ispravi me ako sam u krivu.
A iz tvog avatara sam zaključio da si ti neki demon :D , šala.

Pa kud bi došli da svi imaju istinite avatare.

greg SE 06.01.2003. 02:19

Re: Svjedok prvi

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
Da CatKiller ne tamani mačke može potvrditi moj mačak, mislim one traperice iza mačka na slici nosi moja malenkost, a ja sam skoro pa 190 cm (usporedbe radi, a i mačak stoji na dvosjedu) i da CatCiller tamani mačke (inače moj susjed) mislim da ne bi živ napustio sobu jer bi mu Mr. Jack pokušao promjeniti navike i stavove kao i krilatice u životu, ako ne bi uspio, onda ga ne bi morao hraniti tjedan do dva.:D
cpvjece, kakav ti je to macak????? predugacak rep, dopola navucene carape, zamrljan ispod brade?????????
sredi ga pa ga onda slikaj :D

@co 06.01.2003. 02:37

Citiraj:

Originally posted by CatKiller
A iz tvog avatara sam zaključio da si ti neki demon :D , šala.

Pa kud bi došli da svi imaju istinite avatare.

ne diraj mi demona jer te bum sredil :D :D

Jelc 06.01.2003. 11:20

Re: Svjedok prvi

Citiraj:

Čim ti to hraniš tog mačka???
Špekom???:D

z3D 06.01.2003. 11:42

steroidi steroidi :clap:

Black Dragon 06.01.2003. 14:15

Ishrana

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Čim ti to hraniš tog mačka???
Špekom???:D

Da ste čitali stare postove na drugim mjestim bi negdje i pročitali da se mačka 2002 tri puta otrovala (šta misliš zašto imam još PIII 1300 i ATi RadeONa 8500? Sada sam trebao imati barem P4 2,4 i 9700). Uglavnom Prvi put je dobio samo 50 inekcija u 20 dana (sjebao je i tri veterinara, oni njemu puštaju krv, on njima), druga dva puta je morao popiti po 40 nekakvih tableta. Uglavnom lijepo ti kažem ja njega hranim normalnom mačijom klopom, a to što mačak skoči u Krško na večeru toplog nuklearnog otpada i sada svijetli u mraku, šta ja tu mogu. Uglavnom još jednom, kako sada stvari stoje kada nam Đorđ Grmlje zakuha 3 svjetsku općenarodnu zabavu, taj nuklearni rat će preživjeti američki žohari, ruski štakori i moja (hrvatska) mačka , dakle Hrvati će vladati svijetom.:beer:

darius 06.01.2003. 18:35

prvo sam cito postove a onda iso tek gledat sliku macka
ja mislio mora da je macak ogroman ..
pih to je mica-maca naspram macka mojeg susjeda :D

Black Dragon 06.01.2003. 18:39

Citiraj:

Originally posted by darius
prvo sam cito postove a onda iso tek gledat sliku macka
ja mislio mora da je macak ogroman ..
pih to je mica-maca naspram macka mojeg susjeda :D

Da ali ovaj mačak tek ima 14 mjeseci:D

greg SE 06.01.2003. 19:13

Citiraj:

Da ali ovaj mačak tek ima 14 mjeseci:D
14 mjeseci?????
jebote, pa moj crni macak od 7 mjeseci je duplo veci od tog tvoga.......
drugi od 15 mjeseci moze tvoga pojest za dorucak i jos bi trazio redovnu porciju kitekata :)

darius 06.01.2003. 22:12

Citiraj:

Originally posted by greg SE
14 mjeseci?????
jebote, pa moj crni macak od 7 mjeseci je duplo veci od tog tvoga.......
drugi od 15 mjeseci moze tvoga pojest za dorucak i jos bi trazio redovnu porciju kitekata :)

kak ti hranis te macke .. ?
kaj svaki tjedan kupiš pajceka od 200kg :D pa si tjedan dana miran illll kravu mozda ?!? :D :D

Black Dragon 06.01.2003. 22:26

Ma loshe ...

Ma loše ih hrani čovječe, vi'š da su mu i meso sa kostiju i lubanje oglodale. Loše, brate, loše, ... (Shala mala):D

darius 06.01.2003. 22:32

Re: Ma loshe ...

Citiraj:

Ma loše ih hrani čovječe, vi'š da su mu i meso sa kostiju i lubanje oglodale. Loše, brate, loše, ... (Shala mala):D
haha .. nema para za pajceka pa su njega čopili ! :D :D

greg SE 07.01.2003. 00:44

ma stvar je jednostavna.........imam jos dvije macke pa kad im svima dajem jesti ova dvojica pojedu sve.........
zato macke izgledaju ko moj avatar :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:17.