![]() |
Ubijanje mačaka
forumaši mi stalno postavljaju neka pitanja pa da vam odgovorim na 3 najčešće postavljena:
1.Ne ubijam mačke 2.Ne ubijam mačke 3.Ne dajem količinske popuste na bunde od mačjeg krzna :D |
Zanimljivo iz tvoga siga, avatara zakljucio sam da imas drukcije sklonost. Ispravi me ako sam u krivu.
|
Svjedok prvi
1 privitaka
Da CatKiller ne tamani mačke može potvrditi moj mačak, mislim one traperice iza mačka na slici nosi moja malenkost, a ja sam skoro pa 190 cm (usporedbe radi, a i mačak stoji na dvosjedu) i da CatCiller tamani mačke (inače moj susjed) mislim da ne bi živ napustio sobu jer bi mu Mr. Jack pokušao promjeniti navike i stavove kao i krilatice u životu, ako ne bi uspio, onda ga ne bi morao hraniti tjedan do dva.:D
|
Citiraj:
Pa kud bi došli da svi imaju istinite avatare. |
Re: Svjedok prvi
Citiraj:
sredi ga pa ga onda slikaj :D |
Citiraj:
ne diraj mi demona jer te bum sredil :D :D |
Re: Svjedok prvi
Citiraj:
Špekom???:D |
steroidi steroidi :clap:
|
Ishrana
Citiraj:
|
prvo sam cito postove a onda iso tek gledat sliku macka
ja mislio mora da je macak ogroman .. pih to je mica-maca naspram macka mojeg susjeda :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
jebote, pa moj crni macak od 7 mjeseci je duplo veci od tog tvoga....... drugi od 15 mjeseci moze tvoga pojest za dorucak i jos bi trazio redovnu porciju kitekata :) |
Citiraj:
kaj svaki tjedan kupiš pajceka od 200kg :D pa si tjedan dana miran illll kravu mozda ?!? :D :D |
Ma loshe ...
Ma loše ih hrani čovječe, vi'š da su mu i meso sa kostiju i lubanje oglodale. Loše, brate, loše, ... (Shala mala):D
|
Re: Ma loshe ...
Citiraj:
|
ma stvar je jednostavna.........imam jos dvije macke pa kad im svima dajem jesti ova dvojica pojedu sve.........
zato macke izgledaju ko moj avatar :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:17. |