![]() |
Pitanje za "Moddere"
Baš listam forum i imam jedno pitanje:
Da li je itko izmislio neki kewl mod ili samo kopirate one viđene (prozori , bright ledice, razne rupčage po kućištima itd.) ? Mislim ništa loše u kopiranju, ali ipak više cijenim orginalnost i hmm poduzetni duh :D . |
Samo da kažem da spremam nešto veliko i originalno. Ništa više za sada nemogu reći.:D :D :D :D :D Kad se kućište upari sa vodenim hlađenjem efetkće biti potpun. Samo trebam čekati da dobijem materijal i zabava može početi. Probati ću sve to lijepo poslikati pa da i vi možete tako nešto uraditi (ako uspije naravno).:D :D :beer: :beer: :beer:
|
Citiraj:
|
u, ludi djecak ce sloziti kuciste od plexija, jelda? ako da onda ti nije bas neka novotarija :D
|
Citiraj:
|
je*ote dugo ti to nesto govoris o plexiju, dok ti to napravis mi cemo vec raditi kucista od karbona! :D :D :D
|
ko ceka taj doceka...
jedvo cekam da vidim to iznenadenje:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako je. Neću vas razočarati. (iako ovo radim prvi put u svom životu :D ) |
ma neces nas ziher razocarat, jedino mozda sebe :D
|
Citiraj:
E ti ćeš se stvarno iznenaditi.:D ;) |
ne, nego ga ja napravim žmirećki, a ti tolki fuss oko toga radis :D :D :D
|
Citiraj:
|
Evo ti orginalna ideja : IZBETONIRAJ KUĆIŠTE http://www.handykult.de/plaudersmilies.de/jump.gif
|
Citiraj:
betoniraj kuciste lolololol haaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaaha lud si ali imam jedan prijedlog... pusti moddere na miru tak da mogu izmuddirat supermudd |
Citiraj:
a di je ono tvoje kuciste sa nekim špicama i sta ja znam šta si sve napričao.... ???? :rolleyes: :D |
Citiraj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Samo se ti smiji. HAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nema veze uspokos svim zezancijama na moj račun ja ću ipak ostvariti moj naum. HAHAHAHHAHAHAHAHA Znaš ono TKO SE ZADNJI SMIJE NAJSLJAĐE SE SMIJE!!!!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
niko ti se ne smije ! krivo si skonto zelim ti puno srece u daljnjem radu |
Citiraj:
|
Citiraj:
OK. Hvala. ono hahahahaha nije bilo smijanje:confused: |
aha to je bilo kao ono: "HA HA HA HA!!! AJ EM D MASTR OF DI JUNIVRS!" To? :D :D :D
|
Citiraj:
nekaj sa betonazom je bilo u igri , ak se nevaram :burn: |
Citiraj:
;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:00. |