![]() |
Što igrati?
Zanima me koja je po vama najbolja pucačina a da sliči far cryju? Htio bih odigrati nešto dobro a ne znam što
|
cuj ako nisi odigrao Half life 2 neznam sta cekas, ili F.E.A.R.
|
Nema vise nijedan na suncanom tropskom otoku (mozda SS2).
Aaktualni FPS-i (nadopunite me): SF: - Half-life2 -je FPS remek djelo - Quake4 -SF pucacina - F.E.A.R. -SF FPS sa horror elementima - Doom3 -SF horror FPS sa mracnim klaustrofobicnim hodnicima - Area 51 - imho neuspjeli SF FPS projekt - Pariah - takoder (nelosa igra no nije to to) - Project: Snowblind -solidan sf FPS - Star Wars Republic Commando -takticki FPS smjesten u SW svemir - Serious Sam 2 -nasa arkadna sf/comedy pucacina WW2: - Call of Duty2 -Odlicna WW2 pucacina - Medal of honor: Pacific assault -imho nesto losija od CoD2 ww2 pucacina smjestena na pacificko bojiste - Brothers in arm -ww2 takticka pucaina Ostale: - Boiling Point: Road to Hell -solidan FPS prepun bugova koji ga cine prosjecnim Vise o FPS-ima: http://tinyurl.com/9dxkt |
Cold Fear, je igrao tko to?
|
Citiraj:
Konverzija s xboxa i ps2 slicna resident evilu neka vrsta horror-survivela sa staticnom kamerom koja ima tendenciju da se tu i tamo "zaglavi"...no tko voli taj zarn biti ce mu ok... |
Igrao sam half life i nije mi se svidio kao ni doom. Sad prolazim COD 2 i super je MOH:PA sam prošo, znači mogo bi još probati F.E.A.R. da vidim jel što valja.
Da , valjda ću njega probati , a ima još prijedloga? |
E jel neko igrao ovo čini mi se dobro po screenshootevima:No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Serious Sam niskobudetno smece.
Area 51 smece. Painkiller dosadno smece. Halflife 2 mi je bio tako dosadan i nemastovit zavrsio sam ga zato jer je dobio odlicne ocjene svugdje. da zivim u nekoj drugoj zemlji vjerovatno bih ga zato i kupio ali igra je smece. i vidi se da izdavaci i novinari rade zajedno. F.E.A.R jedino je od svih novina i e-zina PCCHIP dao pravu ocjenu oko 70% . Doduse zavrsio sam je jer sam prvo vidio ocjene od 90%. cijelu igru cekas da opravda tu ocjenu i onda dode kraj. Quake 4 evo sad cu slomiti dvd. Nemam volje. Igrao sam ga 3h koje smece. Moja preporuka: call of duty 2 na tezoj tezini jer je normal za djecu do 6 godina. lijepa igra. Farcry je vrlo dobar a nesto kao on neces naci :) |
a što je sa Splinter Cellom? Chaos theory je sasvim dobra igra koliko sam ja uspio vidjeti.
koje osim tih igara valja zaigrati, a da ne moraju nužno biti pucačine? nešto tipa NFS most wanted, gta san andreas... |
Splinter nije izgubil ni mrvicu na kvaliteti od prvog nastavka! Za sve fanove obavezno štivo!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
HL2... izvrsna igra, trenutno je igram. Q4 .... prvi dojam je katastrofa, kad se sjetim kojim sam guštom igrao q1 i q2, za q2 sam cak skidao dodatne mape, jedna od najboljih mi je bila "Armagedon". Q4 je prva novija igra koju sam instalirao kad sam kupio 6800LE. Nisam je igrao niti 2 sata. Možda joj u budućnosti dam drugu šansu. Ili sam ostario :D Inače ne vidim razloga zašto sada ne igrati CoD ili CoD:UO, RTWC, ST:EF2 koje imaju onu igrivost koja meni nedostaje u Q4 |
Ma sve je to imho jer svatko ima razlicit ukus... Ja preferiram RPG-e,avanture i strategije pred FPS-ima...oni su mi tu za predahnuti od gore navedenih... Nekad mi je to bio omiljen zarn (kad su se tek pojavili Doom i Wolf pa Duke te prvi Quake)...nakon toga se to razvodnilo i svega sam nekoliko presao dok sam ostale (poprilican broj) igrao...
Na kraju su mi nekako najdrazi CoD i HL serijal, Operation flashpoint... ST:EF su mi bili ok jer sam fan a i do tada (a mozda i do danas) najkvalitetniji ST naslovi... Citiraj:
|
Citiraj:
Ako voliš stealth igre ovo je zakon, iako postoje samo 1 i 2 dio za pc:( |
Citiraj:
|
hamachi most wanted
igram mw preko hamachija ali samo sa rodakom pa znali neko kakav server za hamachi na kojeme ima vozaca u izboru:goood:
|
Citiraj:
|
WTF, pa ovo je staro godinu i pol, zasto dizati pobogu?:stoopid:
|
A zato što neki stvarno nemaju pametnijeg posla...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:46. |