PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Što igrati? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=33259)

sborsic6 06.02.2006. 18:01

Što igrati?

Zanima me koja je po vama najbolja pucačina a da sliči far cryju? Htio bih odigrati nešto dobro a ne znam što

Darth Revan 06.02.2006. 18:12

cuj ako nisi odigrao Half life 2 neznam sta cekas, ili F.E.A.R.

E.T. 06.02.2006. 19:56

Nema vise nijedan na suncanom tropskom otoku (mozda SS2).
Aaktualni FPS-i (nadopunite me):
SF:
- Half-life2 -je FPS remek djelo
- Quake4 -SF pucacina
- F.E.A.R. -SF FPS sa horror elementima
- Doom3 -SF horror FPS sa mracnim klaustrofobicnim hodnicima
- Area 51 - imho neuspjeli SF FPS projekt
- Pariah - takoder (nelosa igra no nije to to)
- Project: Snowblind -solidan sf FPS
- Star Wars Republic Commando -takticki FPS smjesten u SW svemir
- Serious Sam 2 -nasa arkadna sf/comedy pucacina

WW2:
- Call of Duty2 -Odlicna WW2 pucacina
- Medal of honor: Pacific assault -imho nesto losija od CoD2 ww2 pucacina smjestena na pacificko bojiste
- Brothers in arm -ww2 takticka pucaina

Ostale:
- Boiling Point: Road to Hell -solidan FPS prepun bugova koji ga cine prosjecnim

Vise o FPS-ima:
http://tinyurl.com/9dxkt

Red_Dragon 06.02.2006. 20:18

Cold Fear, je igrao tko to?

E.T. 06.02.2006. 20:36

Citiraj:

Originally posted by [Red]Dragoon
Cold Fear, je igrao tko to?
Igrao no to ne smatram FPS-om...:smoke:
Konverzija s xboxa i ps2 slicna resident evilu neka vrsta horror-survivela sa staticnom kamerom koja ima tendenciju da se tu i tamo "zaglavi"...no tko voli taj zarn biti ce mu ok...

sborsic6 06.02.2006. 20:53

Igrao sam half life i nije mi se svidio kao ni doom. Sad prolazim COD 2 i super je MOH:PA sam prošo, znači mogo bi još probati F.E.A.R. da vidim jel što valja.
Da , valjda ću njega probati , a ima još prijedloga?

sborsic6 06.02.2006. 21:00

E jel neko igrao ovo čini mi se dobro po screenshootevima:No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way ?

psf[i]-[Tomek] 06.02.2006. 21:13

Citiraj:

Originally posted by sborsic6
E jel neko igrao ovo čini mi se dobro po screenshootevima:No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way ?
Hehe igrica je zaaaaakon... Nema agenta do Agent Archer^^ lol. Ako si odigral jedinicu onda znaš kaj možeš očekivati u 2. Ukratko: Totalan parodija (IMO) 007!

Vragoder 06.02.2006. 23:09

Citiraj:

Originally posted by E.T.
WW2:
- Call of Duty2 -Odlicna WW2 pucacina
- Medal of honor: Pacific assault -imho nesto losija od CoD2 ww2 pucacina smjestena na pacificko bojiste
- Brothers in arm -ww2 takticka pucaina

NHF E.T. ali spominjati WW2 FPS bez da spomeneš RTCW??? : nono :

Darth Revan 06.02.2006. 23:17

Citiraj:

Originally posted by Vragoder
WW2 FPS sa hrpom cudovista lol

E.T. 06.02.2006. 23:18

Citiraj:

Originally posted by Vragoder
Napisah aktualni... Ipak je "povratak u dvorac" malo stariji od navedenih...

Vragoder 06.02.2006. 23:28

Citiraj:

Napisah aktualni... Ipak je "povratak u dvorac" malo stariji od navedenih...
istina! Nije više aktualan, malo je stariji, ali nikad neće ostarit!!;)

gospar 07.02.2006. 09:52

Serious Sam niskobudetno smece.

Area 51 smece.

Painkiller dosadno smece.

Halflife 2 mi je bio tako dosadan i nemastovit zavrsio sam ga zato jer je dobio odlicne ocjene svugdje. da zivim u nekoj drugoj zemlji vjerovatno bih ga zato i kupio ali igra je smece. i vidi se da izdavaci i novinari rade zajedno.

F.E.A.R jedino je od svih novina i e-zina PCCHIP dao pravu ocjenu oko 70% . Doduse zavrsio sam je jer sam prvo vidio ocjene od 90%. cijelu igru cekas da opravda tu ocjenu i onda dode kraj.

Quake 4 evo sad cu slomiti dvd. Nemam volje. Igrao sam ga 3h koje smece.

Moja preporuka: call of duty 2 na tezoj tezini jer je normal za djecu do 6 godina. lijepa igra.

Farcry je vrlo dobar a nesto kao on neces naci :)

kanta za smeće 07.02.2006. 16:46

a što je sa Splinter Cellom? Chaos theory je sasvim dobra igra koliko sam ja uspio vidjeti.
koje osim tih igara valja zaigrati, a da ne moraju nužno biti pucačine?
nešto tipa NFS most wanted, gta san andreas...

psf[i]-[Tomek] 07.02.2006. 17:27

Splinter nije izgubil ni mrvicu na kvaliteti od prvog nastavka! Za sve fanove obavezno štivo!

demetrius 08.02.2006. 14:18

Citiraj:

Originally posted by gospar
Serious Sam niskobudetno smece.

Area 51 smece.

Painkiller dosadno smece.

Halflife 2 mi je bio tako dosadan i nemastovit zavrsio sam ga zato jer je dobio odlicne ocjene svugdje. da zivim u nekoj drugoj zemlji vjerovatno bih ga zato i kupio ali igra je smece. i vidi se da izdavaci i novinari rade zajedno.

F.E.A.R jedino je od svih novina i e-zina PCCHIP dao pravu ocjenu oko 70% . Doduse zavrsio sam je jer sam prvo vidio ocjene od 90%. cijelu igru cekas da opravda tu ocjenu i onda dode kraj.

Quake 4 evo sad cu slomiti dvd. Nemam volje. Igrao sam ga 3h koje smece.

Moja preporuka: call of duty 2 na tezoj tezini jer je normal za djecu do 6 godina. lijepa igra.

Farcry je vrlo dobar a nesto kao on neces naci :)

zanimljivo i meni half life 2 dosadio stao na pola igre,i quake,fear cod 2počeo istao bit će da sam ostario pa me više tolko ne privlače igre,far cry prešao uz spremanje pozicija di sam ja htio:D ,što je sa vivisectorom???,na gamespotu kažu da je igra trebala izaći.

pogi 08.02.2006. 14:44

Citiraj:

- Half-life2 -je FPS remek djelo
- Quake4 -SF pucacina
http://tinyurl.com/9dxkt

Samo mali komentar IMHO

HL2... izvrsna igra, trenutno je igram.

Q4 .... prvi dojam je katastrofa, kad se sjetim kojim sam guštom igrao q1 i q2, za q2 sam cak skidao dodatne mape, jedna od najboljih mi je bila "Armagedon". Q4 je prva novija igra koju sam instalirao kad sam kupio 6800LE. Nisam je igrao niti 2 sata. Možda joj u budućnosti dam drugu šansu. Ili sam ostario :D

Inače ne vidim razloga zašto sada ne igrati CoD ili CoD:UO, RTWC, ST:EF2 koje imaju onu igrivost koja meni nedostaje u Q4

E.T. 08.02.2006. 15:59

Ma sve je to imho jer svatko ima razlicit ukus... Ja preferiram RPG-e,avanture i strategije pred FPS-ima...oni su mi tu za predahnuti od gore navedenih... Nekad mi je to bio omiljen zarn (kad su se tek pojavili Doom i Wolf pa Duke te prvi Quake)...nakon toga se to razvodnilo i svega sam nekoliko presao dok sam ostale (poprilican broj) igrao...
Na kraju su mi nekako najdrazi CoD i HL serijal, Operation flashpoint... ST:EF su mi bili ok jer sam fan a i do tada (a mozda i do danas) najkvalitetniji ST naslovi...

Citiraj:

Originally posted by kanta za smeće
a što je sa Splinter Cellom? Chaos theory je sasvim dobra igra koliko sam ja uspio vidjeti.
koje osim tih igara valja zaigrati, a da ne moraju nužno biti pucačine?
nešto tipa NFS most wanted, gta san andreas...

On nije "cisti" FPS... Spada u kategoriju stealth FPS-a (kao recimo Thief serijal pa mozda i Hitman)... IMHO Splinter cell jako dobar serijal...

MRKONJA 08.02.2006. 16:08

Citiraj:

On nije "cisti" FPS... Spada u kategoriju stealth FPS-a (kao recimo Thief serijal pa mozda i Hitman)... IMHO Splinter cell jako dobar serijal...

Ali ne bolji od MGS-a;)
Ako voliš stealth igre ovo je zakon, iako postoje samo 1 i 2 dio za pc:(

E.T. 08.02.2006. 16:34

Citiraj:

Originally posted by MRKONJA
Ali ne bolji od MGS-a;)
Ako voliš stealth igre ovo je zakon, iako postoje samo 1 i 2 dio za pc:(

Igrao sam no na ps-u tako mi je bilo bolje nego igrati konverzije za pc... Probao sam i novi ali kako PS2 nije moj dir (tucnjave i sportske simulacije me vise ne privlace toliko, voznje takoder,fps-i su mi bolji na PC-u, strategije, RPG-i i avanture takoder) puno mi je bolji Splinter cell (nema do misa i tipkovnice...bes gamepad...nhf ps fanovi )

Pavlovic 23.07.2007. 13:24

hamachi most wanted

igram mw preko hamachija ali samo sa rodakom pa znali neko kakav server za hamachi na kojeme ima vozaca u izboru:goood:

Z-man 24.07.2007. 08:44

Citiraj:

Autor sborsic6 (Post 354259)
Zanima me koja je po vama najbolja pucačina a da sliči far cryju? Htio bih odigrati nešto dobro a ne znam što

Najbolje pucačine uz far cry su meni doom 3, quake 4, hl2, fear, ridikove kronike......:chears:

nino 24.07.2007. 09:58

WTF, pa ovo je staro godinu i pol, zasto dizati pobogu?:stoopid:

tor 24.07.2007. 20:03

A zato što neki stvarno nemaju pametnijeg posla...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:46.