![]() |
ploca, graficka
pozdrav,
nemam pojma šta kupiti, i stvarno trebam pomoć sasvim nenadano prelazim na pci-e (otišla agp grafička) nekako mi je najisplativija x800gto (100% modabilna) za nekih 1600kn u tom slučaju bi trebo neku kvalitetniju 754 socket ploču s nforce 4 druga stvar, da li se isplati dati 1000 kuna više za 7800gt (moje mišljenje je ne, a i nemam para za bacanje, al opet za svaki slučaj treba pitati) u tom slučaju bi trebo 754 ploču s podrškom za SLI ili bi možda bilo bolje uzet x850xt koliko se da klokat modana x800gto, koliko se da klokat x850xt i da li se isplati dati 400 kn više iz priloženog se vidi da neznam šta uzeti, tako da je svaka pomoć dobrodošla |
Uzmi socket 939 ploču..
GTO je ok grafa ako se moda...jača ti ne treba...ali pazi na ono 100%...nisam baš siguran... |
Citiraj:
imam 754 procesor. lik će sam modati, tako da se ja nemoram briniti |
Možda čovjek već ima socket 754 proc...
EDIT: Hehe, znao sam. :D |
vidio sam na netu neku od powercolora x800gto16 , dosta ju hvale i kosta oko 1450kn , a koliko sam shvatio modabilna je . mislim :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I samo da pitam, zasto si napisao da bi ti u slucaju da uzmes 7800GT trebala ploca sa SLI-jem?:confused: Pazi samo da uzmes plocu sa soc. 754 ali koja ima PCI-E utor! Velika vecina, ovih kaj se kod nas prodaju su sa AGP-om, barem kad sam ja lutal po cjenicima |
Citiraj:
pa da u budućnosti ubodem još jednu 7800 :) grafa će biti najvjerojatnije x800gto, al koju matičnu, sck754, nforce4 |
Citiraj:
:mad: Možda asus K8N4-E DELUXE |
Citiraj:
|
Prijedlog:D :
Da se ne zezaš sa modanjem x800gto imaš x800xl za kojih 1600 kuna;) |
Citiraj:
čini mi se da je modana i kolkana x800gto malo jača od xl |
Istina jača je, ali tu još ulazi mnogo stvari:
Jel se da modati. Ako ju krivo modaš možeš ju zeznuti i ode garancija pa-pa: hello2 : . Uzimaš je na crno ili u dućanu ( u dućanu daju kredit, pa da ne riskiraš uzmeš xl ) Imaš već modanu gto u xt kod vranoge1 i daje garanciju na njih pa vidi dali ih još ima. :beer: |
Citiraj:
od njega i uzimam :) |
Pa ako imaš keš i vjeruješ u garanciju, uzmi;) : goood :
|
Citiraj:
već sam uzimo kod njega. dobiješ račun uz grafu |
Ako si iz Zgb. imaš jeftinu asusicu u ADM - u, imaš isti model bez deluxe, jeftiniji je a nema puno razlike.:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:48. |