PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Zarada preko neta -> AdSense (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=33124)

M4rk0 04.02.2006. 20:25

Zarada preko neta -> AdSense

vidio sam da ima Google AdSense kada radis svoju stranicu i mozes "zaradit" ako netko posjeti, ili upise neki link ?
E sada mene zanima dali se to kaj placa ?!?!

Dawar 04.02.2006. 21:21

Ja imam to na svom webu da zarađuje se po kliku ali dost malo ja u kakvih 3tjedna zaradio 7.5$ al je ok. I šalju ček tek kada zaradiš 100$

M4rk0 04.02.2006. 21:27

daj mi pliz malo to objasni na PM, kad das link neke str. ili ??

GoGzS 04.02.2006. 21:46

Daj i meni objasni, kolko zaradim po kliku, kako pošalju pare....di treba potpisat....molim detalje...:)

Codiac 04.02.2006. 21:59

a nis ajmo se dogovoriti skupimo se nas 1000 svi napravimo isto i samo punimo pare drugima :D

1000klikova sa razlicitih ip adresa dnevno pa mislim da se da dobra para skupiti : :D :D :

Dawar 04.02.2006. 22:05

Ako hoćete klikat evo vam moj link http://crolifers.com

blondie 04.02.2006. 22:06

Citiraj:

Originally posted by Codiac-
a nis ajmo se dogovoriti skupimo se nas 1000 svi napravimo isto i samo punimo pare drugima :D

1000klikova sa razlicitih ip adresa dnevno pa mislim da se da dobra para skupiti : :D :D :

ja sam za

smrad 05.02.2006. 12:01

ako cemo se dogovorit, napravija bi i ja stranicu :D :clap:
Uredno bi zaradili 100$.

P.S. jel se može kako izvest da sam sebi nabijam novce, ili da odem kod prijatelja i cili dan klikam

Dawar 05.02.2006. 12:13

Naravno da može pa ja si cijelo vrijeme klikam :D

IceFisherman 05.02.2006. 12:13

ajm za too

frANZi 05.02.2006. 12:35

Može malo sutra... ako si već nabijaš, očekuj kada ti bude vrijeme isplate isključenje accounta. Tako je i mom prijatelju bilo, nakon svakog klika je brisao cookie, mijenjao ip adresu, i još je koristio proxy i deaktiviralo mu. :smoke:

bozzomfeeder 05.02.2006. 12:52

Citiraj:

Originally posted by Dawar dk
Naravno da može pa ja si cijelo vrijeme klikam :D
:D Ne računa ti se to,ista ip adresa samo jednom dnevno :burn:

IceFisherman 05.02.2006. 13:58

napravih stranicu ... registriral se i sve .. i kolko sad trebam čekati kaj se tiče ovoga

Citiraj:

Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as your application is currently in review. Within a week of your application date, we'll review your application and follow-up with you via email. Once you are approved to join AdSense, you'll be able to log in to your account and get started.
??

Dawar 05.02.2006. 14:06

Obično dođe drugi radni dan mail

Bran 05.02.2006. 15:44

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
ajm za too
I meni bi dobro došlo par kuna.
Kaj treba napraviti?

SniperWolf 05.02.2006. 20:02

Kako se ta lova dobije... :D

IceFisherman 07.02.2006. 22:46

evo mojeg pokusaja obogacivanja :D .. il bum u kratkom roku propal ili bum postal milijunas

.. napravil sam stranicu sa onim popisom besplatnog softwarea .. kaj je tu na forum postani ... maknul sam sve linkove i ostavil samo popis i gore metnul od gogolea trazilicu .. sad .. ovo bi u mojoj teoriji trebalo funkcionirati .. ali kak je obicno .. neke stvari funkcioniraju samo u teoriji :D .. uglavnom ak postanem milijunas .. svi pemo na rundu :D

stranica je

http://free-kr.t-com.hr/software/

Andeo 08.02.2006. 12:35

Citiraj:

Originally posted by Bran
I meni bi dobro došlo par kuna.
Kaj treba napraviti?

Zaposli se... Sve ostalo je gubljenje vremena jer rijetko tko uspije nešto zaraditi.

Andeo 08.02.2006. 12:39

Citiraj:

stranica je

http://free-kr.t-com.hr/software/

ISUSE!! Već vidim da ćeš biti milijunaš...

Koliko ti je trebalo za napraviti taj sajt? 5 minuta? :D

Molim te promijeni dizajn sajta jer ubija stvarno ;) ...

Posebno se ističe naslov iznad google searcha, barem nemoj pisati program's sa apostrofom i stavljati usklicnike na pocetak rečenice....

Bran 08.02.2006. 12:41

Citiraj:

Originally posted by Andeo
Zaposli se... Sve ostalo je gubljenje vremena jer rijetko tko uspije nešto zaraditi.
Istina. Nudi li tko iz Varaždina ili Međimurja kakav posao? Da se može raditi uz faks? Bilo bi dobro honorarno.

Bran 08.02.2006. 12:43

Citiraj:

evo mojeg pokusaja obogacivanja :D .. il bum u kratkom roku propal ili bum postal milijunas

I kaj je kapnul prvi milijun? Stvarno si se potrudil oko stranice. :D

IceFisherman 08.02.2006. 15:58

Citiraj:

Originally posted by Andeo
ISUSE!! Već vidim da ćeš biti milijunaš...

Koliko ti je trebalo za napraviti taj sajt? 5 minuta? :D

Molim te promijeni dizajn sajta jer ubija stvarno ;) ...

Posebno se ističe naslov iznad google searcha, barem nemoj pisati program's sa apostrofom i stavljati usklicnike na pocetak rečenice....

tocnije 2 i pol minute .. ili cak i manje

:p .... možda u narednih 10 godina zaslužim 10$ :D

Bran 09.02.2006. 10:22

Citiraj:

:p .... možda u narednih 10 godina zaslužim 10$ :D

To ti bu taman za liter i vodu. :D

da surgun 15.02.2006. 18:11

moze, moe

s ad sensom se moze jako dobro zaraditi, ali moras znat kako. dakle prvo pogledas kaj se trazi na netu, teme tj. keywordovi, ondak sklepaš site (na engleskom ako moze), od jedno 20-50 strana, zatim postas po forumima o toj temi. tak imas dosta prometa i puno klikova, naravno moras pametno izabrat temu jer se svaki klik ne placa isto neki idu i do $50 po kliku.

Baki_1 15.02.2006. 18:36

De jel bi se to moglo lijepo ovdje na forumu objasnit kako to funkcionira.. Jako me zanima...

Dali ja moram na kraju napravit svoju stranicu i na njoj oglasavat google ili sta?? ne kuzim

da surgun 15.02.2006. 19:38

kaj reklamiras

ad sense ti odreduje koje reklame mozes postaviti na koji site, to ti ovisi o contentu tj. sadrzaju sita. npr. ako imas site o slavonskom kulenu nemozes dobit adsense reklame za digitalne fotace. dakle ako zelis zaraditi nesto (a moze se zaraditi jaaaaaaaaaako puuuuuuuuuno), moras odabrati temu sita. zatim na taj site moras dovesti hrpu ljudi, tj. uloziti znanja i vremena u web marketing, tu ti nema puno pameti kvantiteta je zakon(sto se ad sensa tice). isto tako ne isplati ti se raditi site na hrvatskom jer se malo nasih reklamira putem google ad wordsa. dakle imas nesto sto volis u zivotu, neki hobi o kojem znas dosta, i to malo provjeris na netu, koliko ima takvih sitova, malo se pozabavis keywordovima (za sve to imas alate koji to rade za tebe,prilicno brzo i dobro) i onda krenes pisati i dodavati content npr. nesto poput pceksperta.com, ljudi dodu traze clanke o nekom hardwareu i vide googlov oglas u kojem neko prodaje taj hardware, ljudi na to klikcu i ti dobijes novac. naravno sto si bolje istrazio da li se ta tema isplati, koliko se placa za te oglase kao oglasivac, to ces bolje zaraditi. sve to zvuci jako komplicirano ali u biti nije samo moras u to malo uci, i znat engleski dost dobro ili imat nekoga ko ce ti prevoditi.

terminator 16.02.2006. 10:51

dakle , mogli bi napravit stranicu i pare koje dobimo uložit na PCE donators ili u možda nešto bolje ;)

terminator 16.02.2006. 10:55

a za one koji ne znaju kako , neka otiđu na https:// w w w.google.com/adsense/

terminator 16.02.2006. 11:25

ovak , ekipa , ja sam napravio forum , i tražio bih pomočnike u radu. također bi tako sakupljali novac (:smoke: ) , tema je u vezi igri

Bran 16.02.2006. 13:45

Citiraj:

Originally posted by terminator
ovak , ekipa , ja sam napravio forum , i tražio bih pomočnike u radu. također bi tako sakupljali novac (:smoke: ) , tema je u vezi igri
Ludnica. Kad počinjemo.
Bi mogao skupiti barem 50 tisuća € do kraja godine? Dobro bi mi došlo za jedan BMW kojega sam si nagledao. :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:43.