![]() |
tele2 poludio??
nariktao sam si onaj mukte broj (neznam dali ima veze s tim)... uglavnom saljem poruku na bilo koji broj i umjesto da mi se oduzima 30 lipa ja ih dobijem na racun!?!
Ali mi slanje poruke uspije tek iz najmanje 10tog puta a zvati uopce nemogu... nis ne kuzim... to je samo meni ili?? |
Uff hebote, pa samo salji poruke dok mozes i bildaj racun!! :D
|
...
i saljem ali poruku posalje iz 15. puta...
|
Hahaha...
izgleda da si otisao u minus i da saljes poruke, a minus ti se povećava... LOL hahaha |
....
rofl
pa to je minus!!! sad sam tek skuzio...stanje na vasem racunu: "-" ahhh |
LOL
nisam znao da se na TELE2 može u minus... sjećam se da sam jednom na vipu nabio 140kn minusa... e hebem ti bosansku mrežu... bacio karticu i uzeo novu:D |
...
nisam ni ja znao da se moze
to valjda kad pokusavas nekoliko puta onda ti dopuste da posaljes... jer ja sam slao na 888 par puta dok sam imao par lipa uglavnom nedovoljno za poruku a procitao sam da se stavljanje mukte broja ne naplacuje...(mislio sam da je problem u signalu hehehe) |
:clap: bravo, bravo.
Samo ti šalji poruke :D : lol2 : |
Re: ....
Citiraj:
:clap: :clap: svaka čast :)))))))))) |
Citiraj:
|
s obzirom da si "jak ko rakija" (Bosanska valjda-naravno) nemora Te se bojati
:D :D :D :beer: |
Citiraj:
bravo nabčino!!!!!!!!!:clap: baš si me lipo nasmijal : roller :!!!!! |
A htio sam ti na pocetku reci ono ko fora, aj probaj doci do 50 kuna, kao meni tad ovo ono...
al ok, nisam kaunt i priznajem meni se to jednom dogodilo... sve dok nisam kasnije skontao majnus... na Simpi, jos dok se moglo |
Citiraj:
Ja sam jednom u švici uspio na simpi prek poruka doči do -220kn :D Kupio sam bon od 200 u bon od 50 jerbo mi je bilo žal broj mjenjat :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
:beer: |
znam ja lika koji je na vipu bio u minusu tri i nesto tisuce kuna
stvar je bila u tome dok si god konstantno slao poruke nisu te blokirali a on je visio stalno na onom teletekst chetu 701/702 a sto je najbolje vratili su ga na minus deset i dan danas ima taj broj. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:14. |