![]() |
Koji DVD-RW
Zelim kupiti DVD przilicu, ali ne znam koju. Bi li mi vi mogli pomoć oko toga? Ja san mislia uzet PIONEER DVR-110D, 16x, 8x dual layer 8.5 GB, bulk ili neku LG. Sta vi preporucate?
|
Nec 3540A
Ja ga imam i zadovoljan sam. Ti pioneer poslije serije 108 su malo losiji. LG takodjer nije los izbor. |
Da, i ja san cua da su pioneerovi novi modeli losiji. Koji LG preporucas? Usput, da nije preko 400 kn.
|
LG 4167B
|
Nasa san u ve-milla taj model, moga bi ga uzet. Ali san nasa i ovo DVD+RW/-RW/RAM LG GSA-4167BLB, Dual Layer, 16x, black, bulk 328,18 kn. A ima totalno isti opis. U cemu je razlika i koji da kupin. Nec 3540A necu uzet jer ima manje garancije i skuplji je.
|
BenQ 1640 ili kako već ide ;)
|
Citiraj:
uzmi ti njega... |
Puno hvala, sutra ga iden uzet, pa cu javit kakav je.
|
mogu ti ja odmah reci da je odlican :)
|
joj bas vam hvala
ja sam se to isto pitao...a eto, odgovor je lezao ovdje |
I ako nisi vec kupio, jos jedan glas za tog LG-a, osim kaj sve dela kaj ocu ima i 2 god. garancije. Snimio sam dosad 50 razlicitih DVD-a i na nit jednom nije puklo snimanje, mediji su citljivi....jednostavno super ;)
|
BenQ DW 1640. Imao LG 4167b i BenQ mi je bolji.
|
Toplo preporučam NEC-a, ja sam svog prije par mjeseci bio tada još 400 kuna u hgspotu uz dvije godine garancije a sad vidim da ima novi 3550 model koji košta 50 kn manje također uz 2 g. garancije
|
uzmi pioneer preporucujem ga imam ga, i jos nekoliko ljudi znam i stvarno super przi niko nema problema moj glas za pioneer
|
Ocito je da svaki proizvodjac ima dobre przilice, al se i njima ponekad pokrade neka katastrofalna serija...
Jer kao i sto sam sam vidis, dobil si prijedloge za sve proizvodjace przilica :) |
moja preporuka je LG 4163B.
prža je odlična. Nije mi još ni jedan cd/dvd sjebala... najbolji izbor po meni.... |
takodjer LG serija 4167B je isto u redu....nikakvi problemi
|
A što je sa LG4166 (nije isti chip kao na 4167)? Koja je njena kvaliteta prženja?
|
savrsena
|
Ja bi ipak uzea Lite-on ili Nec. Ja imam Lite- on_a i sasvim sam zadovoljan s njim! Dakle preporucujem jedno od tih dvoje!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:16. |