![]() |
prekidač za komp
jel mogu ovo stavit kao taster za paljenje kompa? neznam jel dobar forum za pitanje, nek admin odluči.
http://i1.tinypic.com/mwtncj.jpg |
prekidac ko prekidac, mozes stavit sto god hoces. taj prekidac samo kratkospoji 2 pina na maticnoj ploci.
p.s. jesi ti na bmw forumu? |
Prekidač (ako to uopće jest) nije baš pogodan za paljenje kompa nego tipkalo. Sad se izjasni šta je, jel radno, mirno,...
|
po cemu nije pogodan? ista je stvar, stavia tipkalo ili prekidac...
tipkalo pritisnes i onda ono ostane u nekoj poziciji... nisan se dobro izrazia ali znas na sta mislin :-) to da je malo cudno imat prekidac kao takav, to je. i onda nema nekih funkcija za paljenje i gasenje, npr. 5sec drzis tipkalo pa se komp ugasi odma, stisnes jednom i kom se ugasi regularno.. uglavno tipkalo je bolje ali nema nikakvog problema sa prekidacem... |
Pobrko si stvari, tipkalo pritisneš i vrati se u prethodni položaj kad pustiš, a prekidač ostaje u drugom položaju dok sâm opet ne prebaciš. :beer:
|
Nije prekidač nego sklopka jer prekidač vjerovatno u životu nebudete niti jednom nebudete vidjeli!
@Fanatik uzmi si taster znači tipkalo! |
Nisam siguran jel ovaj sa slike ona vrsta sa 2 pozicije, stisnes pa ostane unutra ili je kao tipkalo da samo napravi kontakt, ako je ovo drugo onda takav uzmi.
|
To je tipkalo.Ja kupio u Chipoteci 2 komada za novo kućište.
|
uzeo i ja u čipoteci, i da, to je taster iliti tipkalo. samo napravi kontakt, ne ostaje unutra. prejebeno izgleda. cijeli naziv je TASTER ANTI VANDAL METALNI 22 MM 26.00kn.
@Dr.Who: ne nisam na bmw forumu, nit bi ikad volio bit. bmw sucks. @lugi: jel se to radi novo kučište? ono tvoje od iverice me je nagnalo da se i ja okušam u nečem sličnom. 90% je gotovo, još par detalja i biće postano na forumu početkom slijedećeg tjedna. jel zna neko jeftinog staklara? trebam komad stakla 15mm debljine. zvao staklo zagreb u vlaškoj, skupo staklo al s obzirom na količinu koja meni treba i nije. al nedam im 150kn za brušenje po metru mamicu im. |
Citiraj:
|
što nije jasno? 15mm = 1.5cm.
|
nije mi jasna svrha, di bi to ugradio??
|
he, he, vidićeš slijedeći tjedan. ukratko, biće to window na kućištu kompa. našao staklara, ispalo 130 kn sve zajedno.
|
jesi ti siguran sta pricas...1,5 cm ....pošalji slikice kad završišš:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:05. |