![]() |
trazish recept...a dobijem pce forum
na googleu sam trazio recept sa slavonski chorbanac, ne pitajte zahsto ni kako :D,
no google mi je u samoj shpici ponude predlozio pcekspert, i to pogledajte u kojem obliku... :D pcekspert forum [zderonje]. pa nek nas netko ozbiljno shvati... :D ;) http://img81.imageshack.us/img81/575/untitled6yz.jpg |
hahahaha!
Mission accomplished. |
Haha.. Pa ko ce bolje znat skuhat slavonski cobanac od zderonja (i pojest).:clap:
|
zderonje rulaju - svaka vam dala
:clap: :clap: :clap: |
ROFL :D :D
GG za Žderonje :) |
Citiraj:
|
ROFL
Nevjerovatno. Mogli bi jelc i ekipa otvorit online kuharicu:clap: |
Nego, kaj se ne veli čobanac, bez R? :confused:
|
Citiraj:
i ako je dobar nije bitno kako ga zovu :D |
Citiraj:
|
Nikad u životu nisam čuo da netko kaže čorbanac,kaže se čobanac.Ovo mi onak nekako po srpski,čorba...
|
eto, bash cudno, mama mi je slavonka, ona kazhe chorbanac,
makar sam takodjer od drugih slavonaca chuo i chobanac, tako da...svejedno, zna se na shto se misli... meni su recimo zajebani zhganci, kada sam prvi puta chuo... :eek: mislio sam da suto neki mlinci ili shto vech... :D |
Citiraj:
Svaki pravi hardwareaš mora znati nekaj skuhat i bit kapacitet za pojest i popit:p :beer: |
Riblji Čorbanac hehe :D
|
Citiraj:
|
Nego vi osječani jel znate da vam se spremaju žderonje:D
Pa vi ljepo pripremit čobanca, čorbanca ,fiša(ne mc_fisha:D), kulena,hladnog osječkog pa ćemo onda razglabat o nazivima:beer: :beer: |
Citiraj:
|
to se zove ili cobanac ili corbanac,
a nikako PASTIRAC, kako nam politicari hoce nametnuti. |
Citiraj:
Baš sam malo danas i pitao ljude i svi su mi rekli da su čuli samo za ime bez R-a. Pa sad... :) Baš sam išao iz fore piknut "riblji čobanac recept" u Google i nije mi našao link na PCE, onda sam išao opet pogledati ovaj sshot iz provg posta pa sam skužio da je napisao s R |
Citiraj:
ajde to reci ak se usudis pred mnom:D |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:41. |