![]() |
Judas Priest
Sjeca li se jos netko toga heavy metal banda?
Sjetih se njih neki dan i google: .judaspriest.com/home/default.asp Ali ono sto me najvise iznenadilo, oni su tu! i dalje sviraju i dalje izdaju albume, zadnji su izdali prosle godine, a prvi 1974! Mislim ono svaka cast svirati i odrzavati koncerte preko 30g, zestokog heavy metala. I jos nesto preslusao sam taj zadnji album i nije los uopce! |
omg...potencijalni bubnjar potencijalnog benda u kojem sam trebao svirati je htio judase...kada sam čuo jednu pjesmu (mislim da se zove ginder ili tak neš) odmah odustao...
nhf svima koji vole judase |
Citiraj:
Ipak poanta moga posta je ta da oni sviraju preko 30g heavy metal, a to znaci da vrijede, da imaju fanove, da imaju energije i ideja... Bas me zanima da li ces za 30g svirati to sto sad sviras :) ma sto svirati vecina ni ne slusa HM kasnije (namjerno nisam naveo kad je to kasnije), |
Ma ja, kao...hmmm, recimo ne-ljubitelj heavy metala...i nisam niti sposoban objektivno ocijeniti neki HM bend... meni su rock i blues zakon:cool:
|
Uhhh da blues je zakon slazem se... ali volim ja nekad poslusati dobar HM.
|
Oni su meni nekak uvijek vukli na hard-rock više nego na heavy metal.
Makar-glupo je generalizirati i trpati jednu grupu u tu-i-tu kategoriju...jedne godine će vući na hard, nakon pet možda heavy, nakon deset nekaj sasvim deseto... |
|
Jako kvalitetan band.Ali s velikim oscilacijama.
|
Judasi su zakon,a naravno najbolji album je painkiller
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E ljudi morate poslušat stvar Rob Halford - Resurrection : goood : : goood : : goood :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Painkiller, danas sam ga iščupao iz ropotarnice povijesti i prašiona do posla, rano ujutro:D
|
Citiraj:
|
Painkiller je strašna stvar :clap:
Death je obradio tu stvar na albumu The Sound Of Perserverance, preporučujem poslušati ako volite original. |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:40. |