![]() |
printanje- u rikverc
naime, zadnjih par tjedana printer mi printa stranice od zadnje prema prvoj. kako ispravit ovo da printa od prve prema zadnjoj?
|
start menu --> settings --> control panel --> printers --> properties na defaultni printer ---> general --> printig preferences --> layout --> page order --> front to back
tebi ja valjda oznacheno back to front. ;) a moga si to i na podforum problemi postati. ;) |
sve štima, fala na odgovoru
|
nema na chemu,
samo ti pitaj. ;) |
usput, jel ova slika na tvom avataru tvoj uradak ili si to negdje našao na internetu?
|
Je njegov je uradak,ogulio naranču i staviomački na glavu pa je slikao LOL:burn:
Sorry Atha šala mala:beer: :beer: |
ova nije moj uradak, nabavih sa nekog shvedskog portala,
no vidim da je vec po drugim forumima..kahm...postala popularna... ali, i moja machka je znala slicno izgledati, uzivala je dok bi joj ja radio frizurice, sto sa ceshljem, sto upotrebljavajuchi razne druge predmete... moja je znala nositi i kaubojski shesir... a i sama je voljela ulaziti u charape, pa nije znala izachi... iako je bila malo bedasta, svejedno je volim... ;) watta big ot.... |
a ja sam to zbilja napravio svome zecu...
|
kaj silujete male jadne životnje zezam se
pa kaj atha ne staviš slike svoje mačke u dobrim pozama na forum:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ti to čudo ne biš htio gledati svaki dan na forumu, vjeruj mi. ;) |
Citiraj:
mi smo mnogo skrenuli sa teme, ja se zanio sa prichom o svojim ex zhivotinjicama, a ovi pak otishli u krajnost... :D ;) |
cccc:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:08. |