![]() |
SuperTalent 2x1GB
Evo,kupio sam Super Talent Value CL3 memoriju i ne mogu sakrit svoje zadovoljstvo preporoda mashine nakon 1GB OCZ-a,ovo je debelo bolje !!!
Dakle da vidimo sta ovo moze...Ja sam prezadovoljan!Kako vam se cini za pocetak 500 Mhz?:) 500Mhz Nadam se da ovo nije kraj... |
Idemoooooo !!!:clap:
A DDR 550Mhz ??? Weeeehoo :D Kako sam sretan:D Ovdje cu stat,sad malo testova stabilnosti :smoke: |
Cekaj nisam skuzio. Ti kazes da je ova nova mema bolja od platinum el rev. 2???
|
Evo,100% stabilno na prvom Screenshotu,odvrtio memtest!
Doslo je do 100% i onda krenulo iz pocetka?!...Uglavnom,na slici se moze vidjeti "WallTime" preko pola sata da test vrti... Memtest Prezadovoljan i svakako preporuka svima! 1 stick dodje 706 kn !! :beer: |
Citiraj:
|
oh, sweet. :)
a proc preko 3gige?....nishta? ;) |
Ja ne mogu svojeg nikako preko 3 ghz, ali šta se može.
BTW. sada kupujem začas još 1GB platinum el rev 2 pa cu imat 2 GB OCZ pa da vidimo kako igre lete :rambo: :rambo: BTW. Thoroughbred B good job tek sam kasnije vidio koliko si ih platio :D |
Citiraj:
i mogao si postati u SuperTalent threadu. ;) BTW ovo smrdi na Samsung UCCC. |
Citiraj:
Mislim da je sada jasnije zasto u vemil cjeniku pise SAMSUNG-ST jer su gore samsung cipovi,a po svemu sudeci UCCC! |
Kako si postavio page file u Windowsima sada kad imaš 2GB RAM-a?
|
Joj taman mi je ovo trebalo :p
Mislio prodat svojih 2x 512mb i uzet 1 stick 1gb (radi kasnijeg nadograđivanja) :beer: jedva cekam :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Page file možeš sam mjenjat i odredit kolko da koristi(najbolje je stavit i min i max na istu vrijednost) |
E jbga sad....nisam tako mislio,nevermind :smoke:
|
Citiraj:
Baš to, i zato i pitam.Ja sam namjestio na min. i max. 2MB i stavio na D: particiju,dok mi je sistem bio na Maxtoru/page file default šrotao je puno više dok nije tako postavljeno,ovako je sve u RAM-u.:D |
kad imash "vishka" rama, zashto ne... ;)
|
Supertalent rox:D
|
Citiraj:
tak sam i ja stavio ali mi piše pod performanse setting na advanced 2050 i kad stisnem change već piše da je na 2mb jel tak mora biti ili drugačije? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo tvoj bas nesto ne roxa kolko sam vidio ili tebe jednostavno ta ploca pati... :rolleyes: |
Dakle, da ne fulam, to je ova mema 1021 DDR 1GB PC3200 (400MHz), Samsung, ST 706,66 720,79 3 god. Proizvod je raspoloživ Ubaci u košaricu ,,,,,,ne?:confused:
http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=memorije |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
hebem ti matematiku...
koliko je 2x245? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:48. |