![]() |
Tko želi biti milijunaš?
:D
http://gamer.hr/gand/milijunac.wmv Upozorenje:veličina fajla 6MB Sorry ako je več bilo postano :beer: |
Jadan čovik :( Tarik ga je sjeba totalno.
|
ma nije ga tarik nis sjebo...
lik doslovno nije mogao povezat 2 stvari pazi tip je tarika pitao za 3 odgovora i tarik mu kaze za sva tri ne! ostane mu jedan odgovor i lik nezna doslovno nemas izbora neznat :) tip je dilea :clap: |
da sada ne otvaram, jeli to ono ivica i marica, janica i ante, bla bla? :D
|
O jebote neznas jel bi se plako ili ga ubio.Tarika mislim.A nije ni ovaj nis bolje zasluzio.Lik je totalna toljaga.
Bajka Ante i Janica :confused: :clap: BTW jeste skuzili da se lik skoro rasplako? |
da, poceo se hvatati za glavu i jedva suzdrzao da ne zaplache...
ja kazem da je trema, ne moze covik valjda bash tako dumb biti... |
ovo je znal moj buraz koji ima 11god a kad sam mu dal da pogleda je krepaval od smjeha
|
Nevjerojatno
|
Čujte,nije baš jednostavno sjediti na toj stolici i pucati odgovore...Tu su kamere,publika,neki ljudi slabo na to reagiraju.
|
Tip je stvarno blesav.
Tarik ga pita:"I koja je to bajka?" Tip veli Ivica i Marica. Zatim veli Marica Kostelić. I onda bubne i ostane živ. :D Za :rambo: : Drone : : bonker2 : bonker : : Machineg : DualWiel :rambo: : giljotin : wtf : : flyingey : sniper : : hitthewa : suicide : axeman : |
omg koji mutavac :D :D :D
imao je svojih pet minuta i rassturio ih je .... lol |
Ovako dobru stvar još nisam vidio!
ROFL! Možeš vidjeti publiku kako se lomi i komeši! Još mi je najžeće kaj je frajer tako samuvjeren! ROFL BTW. Zamalo sam se usrao od smijeha!:D : lol2 : : lol2 : : goood : :clap: |
dobro da je lik imao pusku sa sobom, brijem da nitko ne bi ostao ziv...:D
Mislim, nije se za smijat, jebiga, trema ga copila i dobil je svojih 5 min slave:D |
koji debil:D
|
debilcina da boli glava.....
|
Citiraj:
;) |
a u kur.. jebe.. je to tam
žicar se skoro rasplako.... nista od pinke,jebić ga |
Od treme stane mozak....
|
IMO i glup i zbunjen
Prvo mi se činilo kako nikako nije mogao svhatiti pitanje, a onda kad je konačno shvatio i još REKAO naslov bajke - Ivica i Marica, onda je konj uspio bubnut, kaj, majka i kćer ili kaj već.. ccc :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:29. |