![]() |
Kak nabaviti Leadtek 6800gt
pa ne mogu vjerovati da je mena niti u jednom ducanu u Zagrebu:fuming:
Svi nekak seru da ne znaju kada bi mogla doc kod nabavljaca, ako uopce! pogledao sam u svim ducanima s Nabave, + Vemil, Hgspot, Links, Autronic, Formel, info Gama, Diskont24, poslao tisucu jedan mail, al niko nis! jel znate jos koje mjesto di bi mogao pogledati? |
bojim se da 6800gt od leadteka nema, imas jedino 6800NU ali imas i GT od gainwarda koja je ultra skupa, no imas i od asus teka za 2200kn,
w w w.nabava.net/katalog/katalog.php?rubr=18300 edit: uvijek mozes probat nabavit polovnu... |
Ti to pričaš o PX6800GT ili A6800GT?
|
Mislim da čovjek pita za AGP pošto su PX ipak nekako nabavljive...
|
ako tražiš pci-e 6800gt, to ti je ne isplativo jer se cijene kreću oko 2200, a za 2550 u ve-mila imaš leadtek-ovu 7800gt.
|
mislio sam na pci-e
a i ova leadtek 7800 je isto nedostupna u vemilu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo, dobili su u vemilu 7800gt
narucio sam i podizem ju sutra:clap: KONACNO!!! toliko sm puta promjenio izbor kartice tak da sam od 6600 pa sam sad zavrsio na 7800gt al imam jos jedno pitanje: malo sam uspuredio 6800gt i 7800gt, i moram reci da moje nestrucno oko nije uvidjelo bas prevelike razlike izmede te dvije? u cem je stos? |
i jos nesto : ak netko razmislja o leadtek 6800gs, nek slobodno zaboravi na nju jer se vise ne proizvodi (tak mi je rekao covjek iz vemila)
|
Citiraj:
|
evo kaj je on meni danas poslao za 6800gs
Poštovani Informiramo Vas prema Vašem upitu da navedena grafička kartica više se ne proizvodi. Zahvaljujemo se na razumjevanju. Srdačan pozdrav Miro (Jel smijem stavit njegovo ime?):confused: |
Ako te to stvarno jako zanima pošalji mail u Leadtek! Meni uvijek uzvrate i to relativno brzo...
|
Citiraj:
Sva sreca da je on kordinator u Nvidiji pa zna kaj se proizvodi,a jos nisu u stanju nabavit AGP verziju koja se vec naveliko prodaje u Americi:fuming: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:15. |