PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   franz ferdinand u zgb (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=32579)

atha 27.01.2006. 14:10

franz ferdinand u zgb

hvala e.t. na informaciji. :)

Citiraj:

Franz Ferdinand stiže u Zagreb! Jedan od najaktualnijih rock bendova današnjice, popularna škotska četvorka, tako je nakon više mjeseci šuškanja potvrdio dolazak u Hrvatsku. Franz Ferdinand će nastupiti na Open Air festivalu na Šalati 4. srpnja i, dakako, bit će najpoznatije ime festivala.

Informaciju je danas potvrdila izdavačka kuća Dancing Bear, koja je s Multikulturom suorganizator festivala.

Promotivna cijena karata za dan koncerta, kada nastupaju Franz Ferdinand, će, do 01.03.2006., iznositi 230kn. Ulaznice će biti puštene u prodaju već sutra 27. siječnja na tri pretprodajna mjesta: Dancing Bear dućani u Zagrebu (Gundulićeva 7) i Splitu (Dioklecijanova 6), te u Planet Music shopu (Ilica 37, Zagreb).

Cijena ulaznice za dan koncerta kada nastupaju Franz Ferdinad će nakon 01. ožujka iznositi 280kn.

Ostali izvođači i satnica festivala, odnosno koliko će dana trajati festival još nisu poznati.

Franz Ferdinand su prošle godine izdali drugi album "You Could Have It So Much Better", koji je dobio pohvale i kritike i fanova, te se odlično uklopio na veliki uspjeh prvijenca "Franz Ferdinand", izdanog samo godinu dana ranije.

Bend je s prvim albumom pokupio pregršt domaćih i stranih nagrada, a i drugi album ide tom stazom. FF je nominiran za tri nagrade Brit Awards, te čak pet nagrada u izboru magazina NME.
ne znam za vas, ali ovo je dan kada dolazim u zagreb. :)
ima li josh fanova na forumu?

Tenk 27.01.2006. 14:25

ma *ebeno idem ziher a i cura mi bude odushevljena

:clap: :beer:

thuNdeR 29.01.2006. 09:33

ma oni su legende, al ja nejdem na koncert

sNNooPY 29.01.2006. 10:18

ne slusam ih niti idem na koncert.

rendula 29.01.2006. 10:51

Kako se razvalim od smijeha svaki puta kada čujem "Majkl nešto nešto onli one":D

syss 29.01.2006. 12:13

pa baš ne dijelim oduševljenje neko... nhf nikome.

ja to sve trpam u gay-rock :D

atha 29.01.2006. 12:18

nhf. ;)

bash na sve ostalo gledam kao na gay-rock, sa pussy textovima. :p ;)

syss 29.01.2006. 12:30

eto onda smo se našli :)

sad se sjetih plakata children of bodoma - one man army and his undead quartet :D

thuNdeR 29.01.2006. 14:44

najjača pjesma mi je: the dark of the mantenee. Mislim da se tak piše
:clap: :clap:

Trek 29.01.2006. 15:40

bah, franz ferdinand? decki pa Rolling Stonesi DOLAZE jebes sve ovo drugo sta dolazi stonesi su vrhovni hram koncertne sezone 2006. :D sve ovo drugo je samo blijedo i kratkovjecno.

Fleks 29.01.2006. 16:37

Citiraj:

Originally posted by Trek
bah, franz ferdinand? decki pa Rolling Stonesi DOLAZE jebes sve ovo drugo sta dolazi stonesi su vrhovni hram koncertne sezone 2006. :D sve ovo drugo je samo blijedo i kratkovjecno.
Več vidim opet nas dvojca u prvom redu : CoolRamb

atha 29.01.2006. 16:55

Citiraj:

...vjerujem da ovo nije topic o prdonjama? :smoke:

Trek 29.01.2006. 17:53

Citiraj:

Originally posted by atha
...vjerujem da ovo nije topic o prdonjama? :smoke:
malo se zajebacm atha nhf, al nema niti jedan danasnji bend koj smije u recenicu sa stonesima, 50 godina decki sviraju i danas curice vriste jos na njih :D

atha 29.01.2006. 18:12

znam ja znam... ;)

slazem se apsolutno, samo su oni i ostali od stare garde koja josh pichi i prangija po stage-u,
purple-i se gase, floydi ima vec, no stonesi i dalje piche. vjerujem da ce istu sudbinu dochekati u2,
koji i dalje sviraju punom parom. ;)

rendula 29.01.2006. 19:07

Citiraj:

Nekima je 100Eura puno za kartu. Ak ništa drugo iz principa.

Trek 29.01.2006. 20:19

Citiraj:

Originally posted by rendula
Nekima je 100Eura puno za kartu. Ak ništa drugo iz principa.
i meni je puno zicam staru da mi plati ili nabavi :D

plus princip, neko ce dat 250 kn za neke tamo hivese ili neki tak punky bend danasnjice, i otic na 2-3 koncerta od 100 kn i potrosit isto ko ja koj cu vidit stonese live. neke stvari vrijede vise od para

syss 29.01.2006. 20:54

100€ za starog đegera? pa rađe zemem za tih 100€ njihove najbolje uratke na cd-ima i ugasim ga kad mi postane naporan :D

atha 29.01.2006. 20:59

Citiraj:

i meni je puno zicam staru da mi plati ili nabavi :D

plus princip, neko ce dat 250 kn za neke tamo hivese ili neki tak punky bend danasnjice, i otic na 2-3 koncerta od 100 kn i potrosit isto ko ja koj cu vidit stonese live. neke stvari vrijede vise od para

garage punk. :)
eh da sam u tom trenu imao novaca, a i da svi dobri koncerti nisu u zagrebu,
vjerujem da bih ishao na hives-e.

svakome neki bend vrijedi vishe,
neki manje, prichu o ukusima svi znamo ;)...
recimo da dodju interpol ili franzeki ili kings of convenience u hr, vjerujem da bi mi i karta od 100e bio najmanji problem. :)
ne idem chesto na koncerte, shtovishe,
bio sam samo na par koncerata,
ali ako dodje omiljena mi strana grupa u hr,
bez ikakve dvojbe i ja sam tamo. ;)

Thoroughbred B 29.01.2006. 22:54

To se ne propusta : CoolRamb

atha 29.01.2006. 23:07

yay, i tbred voli ff.
ili je mislio na prdonje. :D ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:52.