![]() |
franz ferdinand u zgb
hvala e.t. na informaciji. :)
Citiraj:
ima li josh fanova na forumu? |
ma *ebeno idem ziher a i cura mi bude odushevljena
:clap: :beer: |
ma oni su legende, al ja nejdem na koncert
|
ne slusam ih niti idem na koncert.
|
Kako se razvalim od smijeha svaki puta kada čujem "Majkl nešto nešto onli one":D
|
pa baš ne dijelim oduševljenje neko... nhf nikome.
ja to sve trpam u gay-rock :D |
nhf. ;)
bash na sve ostalo gledam kao na gay-rock, sa pussy textovima. :p ;) |
eto onda smo se našli :)
sad se sjetih plakata children of bodoma - one man army and his undead quartet :D |
najjača pjesma mi je: the dark of the mantenee. Mislim da se tak piše
:clap: :clap: |
bah, franz ferdinand? decki pa Rolling Stonesi DOLAZE jebes sve ovo drugo sta dolazi stonesi su vrhovni hram koncertne sezone 2006. :D sve ovo drugo je samo blijedo i kratkovjecno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
znam ja znam... ;)
slazem se apsolutno, samo su oni i ostali od stare garde koja josh pichi i prangija po stage-u, purple-i se gase, floydi ima vec, no stonesi i dalje piche. vjerujem da ce istu sudbinu dochekati u2, koji i dalje sviraju punom parom. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
plus princip, neko ce dat 250 kn za neke tamo hivese ili neki tak punky bend danasnjice, i otic na 2-3 koncerta od 100 kn i potrosit isto ko ja koj cu vidit stonese live. neke stvari vrijede vise od para |
100€ za starog đegera? pa rađe zemem za tih 100€ njihove najbolje uratke na cd-ima i ugasim ga kad mi postane naporan :D
|
Citiraj:
eh da sam u tom trenu imao novaca, a i da svi dobri koncerti nisu u zagrebu, vjerujem da bih ishao na hives-e. svakome neki bend vrijedi vishe, neki manje, prichu o ukusima svi znamo ;)... recimo da dodju interpol ili franzeki ili kings of convenience u hr, vjerujem da bi mi i karta od 100e bio najmanji problem. :) ne idem chesto na koncerte, shtovishe, bio sam samo na par koncerata, ali ako dodje omiljena mi strana grupa u hr, bez ikakve dvojbe i ja sam tamo. ;) |
To se ne propusta : CoolRamb
|
yay, i tbred voli ff.
ili je mislio na prdonje. :D ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:52. |