![]() |
Samsung 913N LCD Monitor
Evo stari bi si htio uzeti ovaj monitor pa me zanima kakva su iskustva s njime ovako iz prve ruke ako može!
Kakav je za igrice (jel ima onaj gohsting?) i kakav je za uredski posao? Evo specifikacija: # Viewable area: 19" # Pixel Pitch: 0.294 mm # Brightness: 300cd/㎡ # Contrast Ratio: 800:1 # Viewing Angle: 160 degrees in all directions # Response Time: sub 8ms # Built in Power, MagicTune, MagicBright, Safe Mode (Down scaling up to UXGA) detaljne informacije Hvala unaprijed! |
Ako imaš prostora kupi jedan od ova dva CRT-a (LG 920P ili Samsung 959NF). Koristim LCD koji je među boljima i izluđuje me. Jedine prednosti LCD-a su dimenzije i fokus. Netko ce reci da je i savšeno oštra slika dobra stvar ali nakon nekog vremena te pocme boliti glava upravo zbog preoštre slike ( medicinski dokazano). Kupiš CRT koji u željenoj rezi ide na 100 + Hz i još uštediš.
|
nemam doticni monitor ali bi ti svakako preporucio da pogledas neki monitor s DVI ulazom (naravno ako grafa ima DVI izlaz) jer daje dosta bolju sliku.
Ghosting na sub 8ms monitorima je uglavnom stvar vlastitog dozivljaja tako da je to najbolje provjerit uzivo. |
Na tom monitoru nema ghostinga... Jedini nedostatak je nepostojanje DVI priključka.
|
Evo da se i javi ponosni vlasnik dovoljno je da citiram domy_os "Na tom monitoru nema ghostinga... Jedini nedostatak je nepostojanje DVI priključka." Inače monitor je mrak
|
Meni taj monitor prvensteno treba za uredske poslove,a to podrazumjeva da ne umara oći nakon dugog rada i da ima dobru i oštru sliku!
@Rainmaker jel ti taj monitor umara oći? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:31. |