![]() |
konfiguracija
Help - slozite konfiguraciju jer si namjeravam kupit novi komp.
Ukupna cijena : do 5500 kn Ovoga se treba drzati : - procesor - 1.5 ghz i vise - vga- 120 mb - radeon ili geforce4 - monitor - 17˝ i vise - memorija - 256 ddr i vise - hard disk - 40 gb (7200 rpm)i vise - mis - opticki , bezicni , 3 tipke (1x scroll ) - tipkovnica- hrvatska slova - przilicu cu si uzet iz starog kompa (4x brzina :-( ) - dovoljan je jedan brzi dvd (nije potreban jos jedan cd player) hope you can help , cheers :beer: |
Nakon ovih karakteristika bi za ploču možda ostalo da se kupi Matsonic. Bio bi lud netko da ti to složi i na kraju napiše da je to njegova preporuka.
Nije meni nikako jasno što će vam 128 MB na grafičkoj (valjda to znači 12b) |
malo sam previse stvari napisao kojih se treba drzati.:rolleyes:
ok, ne morate se drzati toga (pokusajte ali ako ne ide , ne ide) samo neka cijena bude bar tu negdje.:gringo: |
ma kakav celeron čovjeće,uzmi athlona,jako se isplati dat 200 kn više!
grafičku si uzmi gf4 ti4200 ili sad ovaj novi radeon 9500,ne znam kolko točno košta,pogledaj malo cijenike! |
dvd pioneer
hdd-maxtor ili seagate miš i tipkovnicu-Trust,jeftino i dobro(barem meni),ako hočeš nešto bolje uzmi Logitech monitor Samsung ili LG :beer: |
Citiraj:
|
Ja bi u svakom slucaju uzeo taj celeron na 17000 Mhz. :beer:
|
Citiraj:
|
ak je na 17000 može odmah!!:beer: :clap:
|
S sta kazete na celerona 2000 mhz , on ubija :rambo: :rolleyes: :clap:
|
Citiraj:
|
E da... Za misa imas u ve-milu bez, opticki, s baterijama na punjenje i punjacem :) za 210kn, ako se ne varam. Marka nije nesto (safeway) al susjedu vec radi 6 mj. a i ima garanciju godinu dana ako se en varam
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:11. |