![]() |
Old Celeron OC!!!
Eto, svi clockate nove piceke, i ja bi rado - ali nemogu...:( Maticna mi je za q..., mislim dobra je za ovak radit, nema stabilnije - ali za OC je nula...
Pa sam se odlucio malo zezat sa starim Celeronom od 500MHz. Do kolko bi to islo na mojoj Asus CUB-X ploci? Inace FSB ide stabilno do 133/140MHz na toj maticnoj sa P3 667MHz Idem probat pa javim rezultate.... |
...nemas pci lock,skurices nesto,ostavi se celera da pociva u penziji :D
|
Ako imas neku plocu koja je dobra za oc...nemas opasnosti.
Ja sam na KT133A vozio 166Mhz FSB i nisam skurio nish. A nije imala PCI/AGP lock...sve radilo normalno :) |
Na mojoj Gigabytici nema Agp i Pci lock ali ima za stavit frekfenciju Agp-a.Znači,kad stavim frekvu Agp-a na 66Mhz-a automatski se zaključava Pci na 33Mhz-a.Provjeri dal imaš tu opciju i deri :D
|
Ima agp i pci lock, imam na jumperima za riktat... ima do 150fsb,33 pci...
ali nekaj sam skuril...:fuming: neznam kaj, brijem maticna... metnul proc, ovaj celeron 500, a zaboravil poriktat na 66fsb, tak da je radil na 1000 mhz -> 133x7.5...:D Nema veze, jedino kaj moram sad nekaj sredit s tim kompom, uglavnom grafa, zvucna i te stvari rade normalno... jos moram stestat memu i proc... |
Citiraj:
|
Ne vjerujem da si nesto skurio... Ako je bio podesen proc na 7.5x133 on na tolko nije mogao radit i ploca ga uopce nije palila. Probaj napraviti CMOS i probaj proc na drugoj ploci. Ako se ja dobro sjecam ti celeri rade na visem naponu (2.0V) od P3 (koji radi na 1.75V) tako da celera 99% nisi skurio buduci da je radio na manjem naponu. Probaj pogledat za Vcore jumpere na ploci i ako ima digni napon na 2V jer je 1.75V celeru premalo buduci da je to Mendocino jezgra, a P3 je coppermine.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:15. |