![]() |
Barton 2500+, Epox 8RDA3i i Zalman CNPS7000A-ALCu
Probao netko ovu kombinaciju??
Primjetio sam da cooler ne bi prekrio cijeli proc, jezgro da...ali ne i ostatak proca, sto predpostavljam da nije ni vazno. Sad me zanima, zna li netko gdje se moze kupiti onaj limich koji se stavlja na Socket A procesore, da bi se sprijecilo trganje jezgre procesora ali i za bolji odvod topline. Prije sam vidjao na netu slike tog limicha, ima li to kod nas? |
Taj "limić" je thermaltake copper shim, ne poboljšava odvoenje topline, štiti jezgru, ali i zna raditi sranja i spajati neš po procu.
|
Ak se ne varam, to si napisao i jednom liku na drugom forumu...;)
|
Citiraj:
|
Imao ja skoro istu kombinaciju, ploča je bila 8RDA3+.
|
Imao baš tu kombinaciju. Prodao JuraOs. Cooler nije bio 7000A AlCU nego 7000A Cu. Sve radilo za 5. Zalman odlično hladio. Nisam koristio coopershim.
|
Danas sam primjetio da ne mogu da stavim Zalmana, smeta jedan kondenzator kod mesta gdje se šrafi tj. steže jedna strana coolera, sutra ce da radi brusilica, nista komplikovano...;)
|
ja sam to na Abit NF7S2 riješio zamjenom plavog i bijelog nosača koji se šerafe na ploču.
|
Citiraj:
|
Bravo...upravo to i namjeravam da uradim...:beer:
|
Citiraj:
Inače, ne mora rezat taj nosač, dovoljno ga je samo savit prema unutra ko što sam ja i šarafit na vanjsku rupu. |
|
koja ti je to grafa u sigu mad?možda 5900?
|
sudeci po boji i rasporedu memorije ja bi reko da je to 9800pro...
edit:mozda cak i MSI:P |
Citiraj:
|
ja bi se kladio da je radeon:P
ali pogodio sam MSI |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:13. |