![]() |
Novi Omega 2.3.55
Novi omega driveri bazirani na Catalyst driverima 03.0 sa podrskom za DirectX 9
http://www.omegacorner.com/ati.htm toboze jos stabilniji i bolji, brzi... nisam jos probao jer sam ovog trena naletio na link:) sto kaze omega: Citiraj:
|
I, jel neko isprobo???
|
Evo, ja skinuo, instalirao i isprobao na GTA3!
Dobio sam od 3-7 FPS, što nije malo za GTA3... od sad, samo derem po Omegi |
ja sam ih stavio takodjer, ove nove omegine drivere u koordinaciji sa directx-om 9 i samo najbolje mogu da kazem.. iskreno da kazem neznam koliko sam dobio na performansama jer nemam ni jednu igru instaliranu ATM na disku. a nema ni par dana od ciste instalacije windowsa :p .
|
Citiraj:
i jesi probao odvrtiti jos neke testove? recimo 3dmark? daj javi jel sam bas mislio skidat, a necu da bude bezveze (ima cini mi se 12mb) |
ovi omegini driveri su ustvari mutant catalysta 3.0 dakle rade jedino afaik sa DirectX-om 9...:( though luck... btw sto ne predjes na dx9? ja nemam nikakvih nuspojava sa redistributable verzijom... dapace nista se ne rusi :)
|
Citiraj:
2.5 verzije Catalysta-mislim da bi bilo pametno ostat na OMEGA baziranim na 2.5 dok se stvari sa DX9 ne srede... |
Citiraj:
Citiraj:
BBA, powercolor i jednog manllia, i to razne izvedbe... 8500LE, 8500, Radeon 64DDR VIVO i 7500 i nitko ama bas nitko nema problema sa dx9 i najnovijim catalystima a sada ni sa omega driverima...zaista neznam sto ljudi rade sa sistemima ili ih neodrzavaju ili prelaze preko drivera na novijim verzijama pa starijim itd. pa nastane kupus... |
Škvadra ima običaj gazit instalaciju drivera jednu preko druge,ne čiste registry,ne de-instaliraju CP,MMC,itd...
Koliko sam ja do sad vidio OMEGA bazirani na 2.5 su zakon... Sa OMEGA driverima pada 3DMark ali-zato su igre brže i ja osobno imam osjećaj da mi je slika ljepša:D |
Citiraj:
No cuo sam da dx9 zapravo ne donosi nista novo za starije radeone (od 9000 nanize). |
Instalirao sam i DX9 prije omege i sve zaista lijepo radi, 3dmark je nešto sporiji (350 marksa), ali igre su ili iste ili bolje po performansama...
niš se ne ruši... |
Citiraj:
|
kak sam to napiso...:D :D :D :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
naravno da ce r9500(pro) i r9700(pro) osjetit najveci boost u performansama kad to i jesu directx9 kartice.. r7500 je i dalje dx7 a r8500 dx8, r9000 dx8.1 kartica... |
Citiraj:
Da R 7500 je bazično DX 7 kartica ali podržava neke stvari primjerice bump mapping te neke naprednije vertex skinning matrice koje dx 7 kartice tipa GF 2 ne podržavaju tak da bi se moglo reći da je ona nekaj naprednija dx 7 kartica. Potom R 8500 je DX 8.1 kompatibilna kartica kaj znači da podržava pixel shadere 1.4 za razliku od GF 3, a 9000 je okljaštrena verzija 8500 dakle isto DX 8.1 kompatibilna. Dakle i 8500 i 9000 su dx 8.1 kompatibilne kartice. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:11. |