![]() |
Dobra zvučna kartica?
Zanima me kakve su i kako se zovu današnje dobre zvučne kartice ?
pa,hvala na pomoći. |
Ja imam CL Audigy 2 Ex platinum,strava kartica ima vanjsku jedinicu 24bit/96kHz ..
Uglavnom malo pretrazi o kartici na netu,kupio sam je u vemilu cijena 520 kn. |
e hvala , mada mi zvučna baš i netreba za igrice pošto se neigram.
|
Što radiš sa zvukom na kompu? imaš neke posebne zahtjeve poput obrađivanja zvuka il tako nešto?
|
u principu nemam htio bi samo slusati kvalitetno glazbu i filmove , mozda tu i tamo ustekat gitaru ili se s vremena na vrijeme poigrat sa fruity loopsima , ali kako imam para za investirat u komp , htio bi kupiti nesto kvalitetno , a ne nešto tek tako da je i zvučna u kutiji.
|
Koliko $ imaš?
|
Pa oko 100 eura
|
Audigy2 ZS, i miran si duže vrijeme.
|
Da, Audigy2 ZS je dobar izbor. Za ono što trebaš vjerojatno puno bolji od Audigy4.
Osim toga, koliko se sjećam, ZS ima Hi-Z ulaz, tako da možeš bez problema na nju izravno priključiti svoj Les Paul, Stratocaster, SG ili što god već imaš. |
e hvala vam savjetima :beer:
|
Da, jako dobra zvučna, ja na njoj imam Z2300! Zadovoljan sam!
Koje češ zvučnike ubost u nju? |
.
Da, jako dobra zvučna, ja na njoj imam Z2300! Zadovoljan sam!
Koje češ zvučnike ubost u nju? |
opa!
desi se!;) |
za prvu ruku to ide van na liniju tehnics , sta je je linija je stara i podosta ofucana ali zvuk je milina , samo sto sam je obecao vratit starcima , tako da cu si ja s vremenom pocet slagat novu liniju , razmišljao sam i o nekim komp zvučnicima sad neznam koliko mi se to baš isplati a bome ni nemam toliko prostora u sobi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:09. |