![]() |
Gledanje filmova na TV-u
Ukratko:
kaj mi sve treba??? nemojte mi sad počet pisat o DivX-u i playerima, jer o tome sve znam (imam dolje navedenu grafičku sa TV-out i DVI) |
opali theater mode i onda ce ti svaki video player baziran overlay sistemu bit automatski na tv-u ako je prozor aktivan i ti mozes radit nesto drugo npr. dok ti ukucani gledaju film... no nesmis ga minimizirat jer onda vidis desktop na tv-u... ili mozes expandat desktop i/ili hydravisionom dodatnovi desktop na kojem ce se vrtit film i bit na tv-u a na drugom npr.radit na kompu... svejedno ako se zelis i ti pridruzit gledanju na tv onda prvi princip je takodjer dobar... opalis full-screen i odes gledat film sa svojima:)
|
Re: Gledanje filmova na TV-u
Citiraj:
Ja imam vhs kabl vulgaris, i činčeve za audio A kaj se tiče R9000-mislim da je Tor nekaj objašnjavao u zadnjih desetak dana o tome,pronjuškaj malo pa ATI forumu... Mislim da u opcijama moraš stavit telku za primarni-nisam ziher... |
Re: Re: Gledanje filmova na TV-u
Citiraj:
da, baš!!! di da skinem hydravision, nemrem nać niš osim 3.0 beta |
Re: Re: Re: Gledanje filmova na TV-u
Citiraj:
Pazi...nisam ziher |
Re: Re: Re: Gledanje filmova na TV-u
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Gledanje filmova na TV-u
Citiraj:
svugdje piše da jesu, al ih nigdje nema... kopo sam po temp folderu gdje se ekstrakta i ništa, kad pokrenem setup mogu samo birat oću instalirat Control Panel i drivere... čudno... |
Re: Re: Re: Re: Gledanje filmova na TV-u
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |