![]() |
ajde wordovci da vas vidim (II)
1 privitaka
ovako,tu u attachmentu je jedan statut,od sveucilista u kojem sam u vojsci,a posto
mi je word "jača" strana,beznam kak da sve to napravim,ovak... trebam da sve stranice budu popunjene,a ne da bude jedna puna druga da bude polu prazna...onda da naprimjer bude Članak X i da bude 2 reda razmaka od onoga o cemu taj članak govori,pa vas molim da mi to slozite,i naravno da bude sve u sredini,jer tu mene ili word neslusa ili ja nemam pojima jer neznam ni ko je to pisao uopce tak jadno...hvala puno fkors pifa je tu ko mi to sredi! |
Ak bum imal vremena sutra ti probam pomoći. Ali kaj je tu teško u Wordu? Sve je prilično jednostavno. Ak trebaš red-dva prazno za to je enter. Stranice popunjavaš tako da složiš do maksimuma kaj ti ide na stranicu (Backspace može poslužiti). Selektiraj sve i klikni da ti Justify (pokraj Center) da ti bude od početka do kraja reda i tak malo se igraj. Promijeni font. Ak neznaš kak se kaj radi pitaj.
|
hebiga,danas to trebam zavrsit,ali probat cu se snac,kolko sam skuzio to je vjerovatno skenirano pa je zajebano...
edit:napravio sam...fala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:52. |