![]() |
Gdje kupiti legit Win11Pro i Office keyeve ?
Ima netko prijedlog ?
Kupio nekidan sa nekog webshopa koji ima 58k+ pozitivnih reviewa (navodno), došli keyevi emailom - ne rade. Winsi se ne mogu aktivirati, a za Office su mi poslali neki Google Drive link da skinem Office2024.exe i instaliram. Rekao fuck off i zatražio refund (dobio). Sad me zanima gdje kupiti legit retail Win11Pro i Office key, a da nije neki scam ili da prestanu raditi nakon nekog vremena... također da se mogu linkati u Microsoft account ? Origigi sa Microsoft Store je €260 (nope). Amazon.de prodaje kao "original od Microsofta" za €160, ali vidim u reviewima da ljudi pišu kako im key uopće nije poslao Microsoft store nego neka Žblj ltd. firma, i također mnogima nije radio, pa više nisam pametan... Šta se tiče Officea, vidim da više nema "platiš jednom i to je to", sada imaju ovaj Office 365 koji je subscription. Da li uopće postoji još legit office 2024 ili koji već, da ne forca subscription ? |
Legalno nema za male pare. Ovo sve što se prodaje na key shopovima s pravne strane nije legalno.
Ovo je primjer legalne trajne licence: https://www.uzishop.hr/office/171121...nline-esd.html |
Ja sam cesto na godeal24 kupovao, cijena ok
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da bezveze ne cimam odvjetnicu. |
Citiraj:
|
Ok, meni na prvu izgleda kao primjer da nije legalno. Nek kolega pojasni, zato sam i napisao.
|
I dalje nema nekog jasnog tumačenja Carine ili Porezne ?
Sa "rabljenim" (otkupljenim) licencama kod forscopea se bar naizgled dobije dobra popratna dokumentacija a Lost i Protis i dalje imaju starije ESD licence na lageru (Win11, Office 2016, 2019, 2021) po prihvatljivim cijenama. |
@neo-st win11 možeš komotno aktivirati s win10 ključem (baš danas odradio) . Inače keyeve sam kupio na jednoj ok stranici (da ne reklamiram).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:51. |