![]() |
Potres
U jebote kaj se treslo, frendu je popucal zid u stanu...
|
hehe, bil si brzi od mene... :cool:
Brisem svoju... Ono zujim po netu i najedamput bumm, sve se trese... Komp se skoro prevrnul i zvucniki su mi plesali... Ziv sam se zasro...:eek: |
Tata malo odfrlji zvučnike odma se svi uspaničare.:D :D :D :D
P.S. Morao sam.:p |
Potres u Zg? Do kud se osjetilo? Ja sam 100 km od Zg ništa nisam osjetio.
|
Da i meni mama nesto prica o tome - zove me iz druge sobe, kaze sve se treslo. I frend me zvao. Samo kaj mu se komp i krevet nisu prevrnuli... A ja se zapiljio u komp i fakat niš nisam osjetio. Ono WTF??? :confused: :D :rolleyes: :clap:
|
Ja nisam niš osjetil
Mislio sam da je mitzek izazvo potres:D jer se počel na cod-u derat potres |
Jebeno me streslo...... :burn:
|
Evo da se ponovim.
Ja nisam niš osetil, a s druge sam strane Sljemena Valjda zato kaj sam igral COD2 i imal slušalice na ušima. Tam je uvjek potres. |
Citiraj:
Isto tako slušalice na ušima i ratatataa:rambo: :D |
eee, dečki ,dečki al ste bezosječajniii...
|
monitor mi je pocel plesat po stolu...a taman sam i pobro metak u cod-u:D
|
ja sam u samoboru i bilo je svasta, tu se dosta jako osjetilo. pali su mi cd-i sa stola i monitor se ljuljao po stolu al sam ga na svu srecu uspio uhvatit da i on ne padne palo je jos par stvar recim0o casa koja se i razbila, jedan zvucnik je osto visit na zivi uglavnom nije me briga kolko je po richteru il po petru i bogzna po kom sve ne bas i nije bilo lijepo
|
jebte kod mene je u to vrijeme tak treshtala muzika da nism nish osjetil:smoke:
da nije mozhda masni uzrokovao potres:D masni....javi se si zhiv....jel konfa zhiva :D :D :D |
'
Hvala bogu da su neki i osjetili. Necu spominjati imena PCE-asa koji nisu nista osjetili dok mi je ICQ lampirao kao NE centrala ;) 4-ka kako sam i pretpostavljao. Dvije litosfernjace na kojima se ZG "odmara" su vec godinama pravo cudo da mi nemamo vise (ne~daj boze) takvih drmuckanja. Na betonskoj ploci se bar osjeti u komadu ali kod mene na drvenim gredama kao na jedrenjaku je bio efekt :( Nadam se na dobrobit svih nas da ce pravilo o manjim - nakon veceg - podrhtavanja ... biti tocno i ovaj put, a ne uvod u veci :( |
potres? kada? zagreb? :)
|
Citiraj:
|
U Varaždinu se nije nish osjetilo... :)
A mozda sam ga i prespavao...nisam siguran jesam li u to doba bio budan ili sam slinio jastuk :D |
Citiraj:
|
Kod mene se baš ništa nije osjetilo (barem ja nisam ništa osjetil a za druge neznam) :D
|
zivim u maksimiru i nista nisam osjetio, pricam sa frenom i on kaze da mu se pod trese ja kazem da je glup, 10 min poslje na indexu citam bio potres :D
|
Ja nisam ništa osijetio i 35km od Zg-a sam!
Nego siječam se kad sam bio manji kad je bio potres isto. Ja baš tad igrao igrice na super nitendu i kad sve neke odjedanput se počelo tresti i pazite sad ja u svojoj glavi vrtio film da mama i tata premiću kuću! LOL |
Ja nisam nikaj osjetio nikaj ja bio na MSNu razgovarao sa Sniperwolfom i ništa nisam osjetil a stara mi je rekla da se sve živo treslo hmm nekužim no dobro. Mada mi je žao što nisam osjetil :D
|
Citiraj:
i zaista, kasnije na vijestima rekli da je bio potres. |
Ja na Pešči, lagano se osjetilo drndanje :)
Baš sam se izležavao dok sam čekao Peticu pa me malo streslo. Niš posebno :) |
ja isto niš nisam osjetila.. :confused: (novi zg-istok)
cijelo vrijeme bila za kompom..i dečko me kasnije nazove i pita jesi osjetila potres, a ja wtf? kakav potres? :eek: :D |
Igram...t-na-na-na-na....Američku armiju a ne CoD :p :D i nagnut na stolici, kad se počelo trest, zamalo nisam rokno...i počmem "Ivane, daj ne hebi opet s tim foricama..." kad se počme i monitor, i kanta i cd-i trest...a buraz spava...tek onda skužih šta je....reko sorry buraz...nastavi spavat :D
|
frendovi isto rekli da su im se tresli kreveti i gace u njima. ja nisam nis osjetil, jedino mi je sad jasno zakaj mi rami nisu htjeli uci u utor otprve...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:24. |