![]() |
mail klijent za Android
pozz ekipa
koji app za mail ali da se sinhronzira sa t-com.hr domenom? blue mail odnedavno ne šalje mailove iako su postavke kao i prije |
Outlook?
|
Citiraj:
tamo nudi samo outlook.com i hotmail.com ne XXX@xx.t-com.hr |
Upišeš svoj mail i ručno moraš podesiti postavke...
Ako je samo slanje problem onda može biti i do postavki tj. ograničenja odlaznog servera. |
Ako nemaš HT-ov net, onda neće raditi ni pristup njihovom SMTP-u, to je tako kod većine providera. Upiši Gmailov SMTP, samo za sent from stavi HT mail i to je to.
|
Ja koristim gmail aplikaciju. I šalje i prima uredno. Znao sam u prošlosti vidjeti kod drugih ako npr. nisu platili račune T-com-u pa ti onesposobe mail dok ne platiš račune. Tako je i ako raskineš ugovor s njima pa ti ugase mail. Moraš biti njihov korisnik neke fiksne usluge da bi ti dali taj mail tj. da bi mail koji su ti dali radio. Ne vjerujem da se je s godinama šta promijenilo i da bi ti ga ostavili ako raskrstiš s njima. Zato ga nikad nisam koristio kao primarni. Ja sam od njih pobjego ali stara još ima telefon kod njih pa je mail još aktivan.
Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
sve je uredno kod njih i taj mail imam od 2000 god.
ove gmail i ine imam bar 10tak i koristim za za**banciju a tako i gledam na sve koji koriste gmail. može ga otvorit dijete od 5-6 godina = "jojo@gmail.com" ovaj XX.t-com.hr korstim za službene stvari mailovi dolaze ali kad nisam kod PCja i trebam poslati sa mobitela neće... u redu, probam reinstall bluemaila pa ponovo upisati postavke |
defalutni od mobitela
|
Citiraj:
Za Gmail nude podršku za push, dok za druge mail servise push opcije nema nego samo refresh svakih 15/30/60 minuta. Outlook aplikacija nudi push za sve mailove koji to podržavaju. |
Bluemail bi trebao bit ok.
Bar je bio, za ono malo vremena sto sam ga koristio. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:51. |