![]() |
RIP>>>Hitachi 120GB 180GXP
Nakon 2 godine i 3 mjeseca rada Hitachi laganim korakom odlazi u vjecna lovista. Javlja SMART Failure, odnosno gresku 0x72 Defect Device. Malo pomalo koruptira podatke ali sam vecinu uspio na vrijeme spasit.
Disk je jos pod garancijom u Autronicu pa me zanima dali je netko vec imao iskustva sto se tice zamjene u Autronicu? :rolleyes: |
jebo takav disk.. znaci imam jos godinu dana.. kaj ti veli onaj program kolko ti je disk stvarno dugo radio..
Zaboravih kak se zove nedavno ga je neko pokreno sa mrtvim maxtorom..onda sam ga i ja stavio radio je 9 mjeseci u godinu i pol i pokazuje jos 50% health. |
Citiraj:
HDD Health je 0% ispravnost i 57% performanse. |
Pretpostavljam da je to onaj kojeg sam ti prodao. Sori, stari :(
Imaš garanciju, ako zucnu jednu riječ oko zamjene, idem s tobom u Autronic.:beer: |
TAman to...to je 15 mjeseci rada, bas si mi mogo i u mjesecima napisat a ne da se mučim sa calc.exe :)
Klasim se da WD 800JB je jos na 100% na zalost na kontroleru mi je pa ne mogu vidit trebo bi ga pikunt na ploču, a neki su vec isto gledali vremesne WD-e. |
Kaj se desi ak te takav disk prebriše nulama????
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pees: nego kaj se tice autronica ako imas cajta recimo sutra ili jos bolje u srijedu popodne slobodno mozes samnom, bas mi se ne vozi motor po ovoj hladnoci :) |
Tek sam sada vidio ovaj post.
Ajde, javi mi se ako još nisi otišao u Autronic :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:52. |