![]() |
Koje ovdje lud, ja ili XFX???
Kada sam kupio graf XFX 6800GS fino je pisalo 485/1100 evo link:
URL=http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150118]http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150118[/URL] E sad stavim ja Riva tuner bas da vidim sta ce on da kaze kad tamo 350/1100:fuming: ???? Pa jel ovo moguce, stvarno neznam kome da vjerujem mada logika kaze Riva tuneru. Sta vi kazete??? |
350 mu je clock samo u 2d mozda ?
|
Citiraj:
|
Slazem se... To joj je 2D clock... Skini si Coolbits Forceware i onda si mozes namjestat clock za 2D i 3D. Mozes to i u riva tuneru, ali meni osobno je tako brze i jednostavnije...
|
Citiraj:
|
Jel to znaci da je graf. stvarno 485/1100 ali samo za 3D aplikacije (igre, itd) a za sve ostalo je 350\1100? Usput drajvere koje sam stavio su 81.89.
|
pokreni u rivi pracenje temperature, brzinu jezge i slicna mjernja, zaigraj nesto i opet izadji u vinoze i pogleadj na grafu jel ti se brzina jezger digla na deklariranu ili ne
|
OK, to cu veceras da uradim al vec na prvi pogled poslije instalacije Riva tunera sam primjetio da je core temp. bila 40C, sto i nije lose za ovu graficku.
|
Pa nema smisla da grafa radi na full clocku kad "prčkaš" po windowzima....
|
Slazem se. Vidjet cemo sta kaze pod Far Cry, pa ko koga laze:rambo:
|
Skini si power strip (800kb), odma ce ti pokazat 3d clockove
btw. meni riva pokazuje 10mhz u windowsima :) sa 6800NU |
meni 12MHz s mojom....:D
|
Neda mi se sad tražiti po Internetu. Far Cry si dobio s njom?
|
Sorry za vjerovatno zakasnjeli odgovor al` naravno nisam dobio Far Cry sto me nije iznenadilo - Marketing:fuming: al` ce se nekako prezivit. Bitno je da sve fino radi, jedino me malo brine temp. posto je kad startas racunar grafa je 40C a poslije sat 50C, sto i nije bas normalno...:confused:
|
to ti je sve u granicama normale.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:30. |