![]() |
X1900 party već počeo
dakle obzirom da nas očekuje launch X1900 kartice vrijeme je za ovakvu temu
:) u sljedeća nekoliko dana će vjerojatno bit hrpa recenzija po netu no za ekipu s ocwb-a party je već izgleda počeo:D uglavnom to je tek mali preview onak da se zagrijemo kak god od utorka bit će zanimljivo pogledati listu trenutno najkvalitetnijih i najbržih grafa na tržištu: 1. ATI Radeon X1900XTX 2. ATI Radeon X1900XT 3. ATI Radeon X1800XT PE 4. ATI Radeon X1800XT 5. Nevidija 7800GTX dakle čestitke nvidiji na odličnom petom mjestu:D :D :D http://ocworkbench.com/ocwbcgi/newsp...7944300,30086, |
navek sam ja prico da ta nvdija smrdi :D zato su je tako ljepo izolirali na kraju ljestvice :D
|
Koliko vidim-odmah će ih biti u trgovinama.
Ako će cijena za ATI X1900XT biti tih preporučenih 550$ to i nije tak loše:) |
A sta je s onima koji su pred manje od mj dana kupili svoje X1800XT po 4500kn ?:D Evo sta : evil :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
osim toga meni se čini da se 1900 baš neće moć clockat bog zna kaj ipak su nagurali još tranzistora 48 shadera tak da se to mora odrazit nekaj se šuška da bi se mogao pojavit 1900XL na 500/600 a to bi onda bila jako zanimljiva grafa dobro bi mi sjela da se imam s čim igrat dok ne dođe R 600:D :D |
ti se nikad neces staloziti s grafickom/grafickama, a? :D :D
;) |
cccc mile ti matere koji divljaci:D
Pa kad se vec tak razbacujete lovom dajte meni bar jednu jadnu 1800xl:D :p |
Citiraj:
ja bi samo jednu x1600xt da zamijeni ovaj moj "kramp" kako bi jelc rekao... :o :o |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ipak bi ti bila bolja za igranje... |
ne preporuchaj mu kramp. :D ;)
ati, ati i samo ati. ;) |
Citiraj:
|
Ja zadovoljan cak i sa jednom 9700 :)
Eto ZED, ako dobijem na lotu kupit cu ti jednu X1900XTX :D |
Možda i ja razmislim o X1900 ako dobijem na lotu. :beer:
|
Ja si uzimam jednu x850xt makar za godinu dana.:)
|
Ovo je čisti ATI PR BS!
Msilim nitko od sajtova se nije sjetio usporediti karticu sa GTX 512. A argument je da ih nema, jel tak. Iako je nV američka a ATI kandadska firma:D pa bi mi ATI trebao biti draži- ATI je u banani . Dok u highendu malo zaostaje tj uskoro neće uopće u mainstreamu je pregažen. I sada su prestigli nV na mjesec dana WOW:rolleyes: Jedino kaj se nV pokopala je to što su vjerojatno sada napravili hrpu GTX512 koje zbog X1900 i 7900GTX nitko neće kupovati. A najbolje su prošli oni koji su za 700 eura kupili prije izlaska GTX 512 onu "vodenu" iz Gainwarda. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A kaj se tiče iste te grafe-više manje sam vidio testove po netu gdije je uključena u testu. Ne znam koje si ti testove gledao. bdw-izgleda da si bio u pravu kaj se tiče one X1600/R580 spike. |
Citiraj:
A bas ti je ova tvoja 6600GT kramp, skromno nema kaj:rolleyes: |
NE DAJ BOŽE da jedan detaljčić ne bude uključen, a za taj blesavi detalj dat preko 1000kn koji će za g dana bit besplatan.....
par :beer: i da vidiš kako detalji dolaze! |
Citiraj:
ak već moraš nekaj napisat onda barem nemoj lupat takve bedastoće jer nažalost ima onih koji će to pročitat |
|
:eek: jao meni, ako ti to već imaš.
|
I da kažem,na karti su rami 1.1nS.
|
|
"Bližnjica do cpuz"
Odvalio sam se!!! Ali neko se guši u parama, i naravno nije hrvat. :D |
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
NHF Može link za GTX512 vs xtx I sada ako se netko pita zašto xtx a ne xt pe- valjda ATI želi imati više x u nazivu.:D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:12. |