![]() |
Jos nesto malo o zvucnoj!!!!!!!!
Dakle, razmisljam o kupnji zvucne! Na mbo mi je ac97, koji ima 3 ulaza, jedan je upotrbljen za line in za tv tuner, a na druga 2 su spojeni 5.1 zvucnici i to woofer na ulaz za woofer, a prednji i zadnji sateliti na jedan ulaz! Sve sljaka OK! i Cuje se dobro za ono sta ja koristim, igre i multimedija!
E sad uzeo bi zvucnu, da normalno spojim 5.1 zvucnike i da imam line in ulaz! Kako sam procitao sve teme ovog foruma u zadnjih godinu i pol, vezano za ovo sto me zanima, imam konfuziju u glavi! jbga, svatko pise svoje! 1. bez filozofije, ne dam vise od 250kn za zvucnu- zainteresiran sam za creative sb live i audigy se i terratec aureon! Favorit mi je ova audigy i terratec! I najbitnije mi je da me driveri ne dave i ne kolju se s necim, znaci da mi komp radi stabilno! 2. Da li uopce ima smisla pljusnuti tu lovu, da li cu dobiti ista s nekom od tih kartica ili da uzmem te pare i odem s ekipom u lokalnu birtiju i zapijem ih :clap: :clap: :clap: znaci, svaka sugestija je dobrodosla tnx unaprijed |
Definitivno Audigy SE, košta manje od onog kaj si napisao, ima sve kaj tražiš i ok je zvučna.
Već sam mali milijon puta napisao zašto ne terratec (driveri su hmm). Dakle gledaj Audigy SE. |
Ak uspiješ nać, onda Audigy SE.
|
tnx:p
|
jel se da u propertiesu od kartice da podesiti funkcija kanala, jer trebam 3 za 5.1 i 1 za line in
|
Da ne otvaram novi post...
Imam nf2 ploču s integriranim Soundstormom pomoću koje snimam nešto preko line in-a ili preko mikrofona. Kvaliteta snimke je, barem meni, dosta loša. Koliko bi se snimka popravila kad bi za snimanje koristio npr. Audigy SE? |
@bubi123
Imaš 4 konektora na Audigy SE dakle 3 odu na 5.1 a ovaj 4 na ono kaj trebaš, line in @newalss Ja mislim da bi se dosta popravio, znam da je kod Audigy2 i AC97 ogromna razlika. To bi trebao ćut kod nekog. |
Kupio sam je u linksu prije 10 min! Vidjet cemo. nadam se da ce biti sve ok! Tnx svima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:24. |