![]() |
TV preko interneta
Ne znam jel ima tema, nisam ništa našao.
Trebam neku uslugu kao EON TV, nemam zemaljsku antenu, a da se može pogledati koji program lokalni + benefit bi bio HBO i slični. EON mi je 13EUR mjesečno, ali mogu ga samo gledati na 1TV + na 3 mobilna uređaja, pa mi to generalno ne služi ničemu. Da mogu barem na 2 gledati? Preporuke? |
koristim gonet, možeš ga instalirati na neograničen broj uređaja, možeš gledati na 1-3 istovremeno (ovisno koji paket uzmeš)
|
Bacio sam oko i na njih, paket im je 13EUR ovaj najjači i 8EUR doplata za HBO.
Puno je to svakako. Čak i da uzmem ovaj jeftinij ipaket za 8EUR + 8EUR HBO, opet sam na više nego EON, koji je kudikamo bolji. |
ali ga možeš instalirati na neograničen broj uređaja
ovo ograničenje EON-a na jedan tv mi je bezveze, znači ako u kućanstvu imam više televizora, mogu gledati instalirati samo na jednom, bolje bi im bilo da ograniče broj istovremenih stream-ova, vjerujem da bi imali više korisnika p.s. napisao si pokoji lokalni program, to ti je sve sadržano u najmanjem paketu za 5€ mjesečno slično možeš dobiti na iskon.play tv ali opet je tu ograničenje za instaliranje samo na tv, ne može na mobitel ili firestick |
Otkantaj hbo i slozi stremio sa real debrid pretplatom za 32e godisnje
Za live tv si uzmi ono sto nades jeftinije kao ovo sto Ivan preporucuje |
Citiraj:
|
Citiraj:
Krivo. 2 uredaja :goood: |
Točno. 2 uređaja.
Ali ako hoćeš mijenjati uređaj moraš zvati SZK :) |
Citiraj:
Yep. I sto mene vise prca - nema app za Android (mob). Dakle samo Android TV app postoji. Al hebaj ga za 5 Eura mjesecno necu kukat. |
Mene smeta i što nema web za gledanje. Nekad bi nešto manje bitno stavio na laptop da se vrti u pozadini, ali jok.
|
Citiraj:
Točno 2 uređaja 1 EON TV BOX + Android TV, ova rade u isto Vrijeme Sent from my iPad using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:41. |