![]() |
LCD monitor do 2500
Neki 17 inčni....sa sto manjim response time-om...za gaming...
|
Samsung SM 740N LCD, 8ms
2008 kuna u Ve-milu. |
definitivno samsung 730bf u linksu za 2300kn u cashu....
4ms...odlican monitor... |
Citiraj:
|
istina...svi to rade, ali kaj ces....bez obzira na to, po meni je svejedno najbolji u klasi...
|
Pojasni...Ivan_OS
A sta mislite o ovom Monitor 17'' LCD Acer AL1751Bs, 6ms, DVI, multimedia....2570 kn...u linksu... |
vrijeme odaziva je vrijeme od kada bijeli pixel pređe u crnu boju. a neki proizvođaci to iskoriste i onda stave vrijeme odaziva 4ms ili 8ms gray to grey (vrijeme od kad siva boja pređe nazad u sivu) sto je naravno poprilicno krace vrijeme nego prelazak izemeđu bijelog u crno....
ali svejedno, taj samsung ti je najbolji u klasi... neznam za taj acer, ali ne vjerujem da je bolji od samsunga... |
kolko sam ja cito i kolko sam upoznat upravo prelazak piksela iz jedne u drugu nijansu sive traje dosta duze nego iz ciste bjele u crnu pa je zato GtG nacin u zadnje vrijeme postao bitniji i popularniji.
naravno to ne iskljucuje mogucnost da proizvodjac moze varati na tim specifikacijama i da svaki covjek drugacije dozivljava ghosting. zato je najbolje otic u prodavaonicu i zamolit da ti ga izvade iz kutije i spoje da ga isprobas. |
Citiraj:
|
Xerox XA7-17i 8ms DVI
vidio sam u jednoj igraonici 8 komada, klinci se igraju na njima, rade odlicno +predivan dizajn! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59. |