![]() |
ps2 emulator na ovom laptopu
necak mi voli igrat igrice pa ak neko ko se kuzi mi moze odgovorit dal bi karakteristike ovog laptopa bile ok da playstation2 emulator i igrice za njega sljakaju na njemu?
planiram kupit laptop hp255 g10 veliki pozz https://www.svijet-medija.hr/art/lap...ssd-dos/124968 |
Ovako na prvu rekao bih da nema šanse.
|
ok tek tako me interesiralo ja ne igram igrice,vec samo koristim pc za word i gledanje filmova , to mi je primarno, dal bi za to bio ok?
onda bum rabljeni pogledao neki ps za necaka pozz |
Citiraj:
|
hvala na odgovoru, nasao sam ga jos jeftinijeg u centar tehnike, od njih bum ga narucil
|
Citiraj:
Bio bi taj lap više nego dovoljan za PCSX2. Kod mene dotični uredno radi na većini igara u X2 rezi (dvaput viša reza od PS2), dok zahtjevnije igre rade na original tj X1 rezi. Imam lap sa i5 6300U i intelovom integrušom. Taj Ryzen sažvače i ispljune ovog mog bez da se oznoji. |
PCSX2 sam onomad vrtio na Core2Duo kanti sa 9600 GT grafuljom, mislim da bu to neki noviji laptop sigurno zguto, a i optimiziranije radi sam emulator sigurno od onda. Za PS2 generaciju i starnije sigurno nema frke oko emulacije.
|
hvala vam svima na pomoci, iduci tjedan narucujem pa
kad mi stigne i kada sve instaliram budem se ovdje javio ak budem imao problem kakav sa instalacijom emulatora il pokretanja igrica, vidio sam da se ps1 i ps2 igrice isto online mogu igrat, koja je razlika izmedju takvog nacina igranja i igranja preko emulatora, dal se online igrice duze ucitavaju? dal se mogu ps1 igrice igrat na ps2 emulatoru il se mora poseban emulator skinut za njih pozz |
Citiraj:
Kažem ovako na prvu :D Sad sam malo istražio i PCSX2 je ovisan najviše od procesoru pa onda moguće i da će mu oke raditi. |
Meni je bila želja igrati shadow of collosus ali to jednostavno nikada nije radilo kako spada na kompovima s kojima san probao, uključujući ovaj iz profila. Framerate skroz nestabilan, a igra mora ići na stabilnih 50 inače kreće slow motion. S druge strane, Vice city stories je radio OK.
|
mene najvise zanimaju igrice kao nba2k , fifa,
tekken, formule i sl.dal ce sljakat? niste mi odgovorili na gornje pitanje koja je razlika izmedju igara sa ps2 emulatora i ps2 online igara? |
Citiraj:
|
ljudi molim vas samo jedno pitanje u vezi kupnje laptopa,
znaci igranje igrica mi je nebitno (to mogu kupiti ps konzolu) to sam ionako radi necaka htio kupit ja ne igram nikada, znaci ja laptop koristim samo radi worda i gledanje filmova a sada sam nasao jedan koji isto ima 16gb ram memorije ko i onaj gore samo mu je ekran manji znaci 14 inceva, onaj prvi je bio 15,6 inceva , zanima me dal bi ovaj bio ok sto se brzine ucitavanja stranice tice i gledanja filmova i rad na wordu na njemu, ovaj je jeftiniji od prvog i ima windowse sa sobom, dal su ti sto imaju manje ekrane manje izdrzljiviji od ovih sa 15.6 inceva? https://www.racunala.hr/fujitsu-life..._content=pp_16 |
Ovo je rabljeni laptop, a onaj prvi je nov. Cisto za slucaj da ti je promaknulo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
na njega na jeftinije.hr tamo je krivo pisalo da je novi laptop, cesto tamo krivo pisu o specifik.laptopa npr. umjesto 8 pise da ima 16gb rama za neki laptop, najvjerojatnije uzimam prvi, recite mi dal bi laptop sa 8 gb ram memorije bio dovoljan za word i filmove? |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Po meni je danas 16gb apsolutni minimum, pogotovo jer će integruša povuć 1-2gb. |
Koje to igre na PS1 i PS2 se mogu igrati online ????
Koliko znam tek od PS3 se igre mogu igrati online i preko PSN storea .... |
Citiraj:
|
Ma imam sve te dodatke doma .... :)
Fakat nisam znao da je PS2 imao neku online igru, znam da je u slimu bio LAN ugrađen ... Huh, idem istraživati, sam me zainteresiralo .... |
Citiraj:
nisam isprobao posto pisem sa mobitela https://www.retrogames.cc/psx-games ljudi ovdje sam vidio dosta jeftinih igrica za ps4 za kupit kaj se one mogu samo online na pcu igraz ili se mogu i preko ps4 konzole nekak? https://digitalworldpsn.com/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma nisu to PS2 igre za on-line igranje .... To su emulacije na raznoraznim serverima .... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko vidim radi se isključivo od PS1 igrama. A kolega se zabunio jer misli da si ti mislio na multiplayer igre, a ti si mislio na igranje u browseru. |
Citiraj:
|
evo isprobao danas jednu igricu na ps2 emulatoru i ok
je, nasao stranicu di za minutu skinem igricu, mislim da se zove romspure il slicno sve ok za sada |
sve ok
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:28. |