![]() |
Download određenog dijela youtube videa
Kao sto naslov veli, zanima me da li postoji kakav alat ili trik kako downloadati odredjeni vremenski okvir nekog youtube videa?
Probao sam sa yt-dlp ali baca neke greske koje ne mogu rijesiti (vezano uz ffmpeg). |
A da skineš cijeli video pa odrežeš potreban dio? Sa Avidemux bi to trebalo biti dosta jednostavno.
|
A ako video ima cca 3 sata... Malo predugo bi trajalo to sve...
|
Treba imati ffmpeg instaliran. Za Windowse se može skinuti ovdje i onda staviti ffmpeg.exe u isti folder gdje je i yt-dlp.exe
Meni radi ovo na primjer skida video između 15. i 60. sekunde: Code:
yt-dlp --download-sections "*15-60"
|
Ffmpeg mi je u pathu, budem probao exe staviti u yt-dlp folder.
Al ujutro, prekasno sad... :) |
Lakše je skinuti sve pa rezati gde treba - imaš već dobrih besplatnih toolova koji su dobri i brzi za tak nekakav brzinski trim - Clipchamp i Shotcut mi prvi padaju na pamet
|
Za cut i sl, godinama koristim samo ovo i za sad je najbolji, ne postoji sto ne moze da odradi.
http://www.pcfreetime.com/formatfactory/ |
Evo uspio sam sa -download-sections opcijom.
Iako sam to i jučer isprobavao ali očito je trebao restart računala. hvala svima na uputama. |
Ja sam prije nekog vremena koristio neku online stranicu u koju sam ubacio link iz youtube-a i označio što želim da mi se izreže i onda bi mi taj izrezani dio došao na mail koji sam upisao.
Kako više ne mogu pronaći tu stranicu zanima me da li netko zna možda koja bi to bila.. thx.. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |