![]() |
Vraćanje desktop, documents foldera u explorer prikazu
Pozdrav,
prije par dana sam se igrao sa one driveom i nepažljivo kliknuo da mi napravi sinkronizaciju i defaultnih foldera windows-a (Documents/Desktop...). Kad sam skužio što radi prekinuo sam sinkronizaciju ali su mi nestali ti folderi u exploreru. Kako da ih vratim??? |
Misliš pod onaj Quick Access?
Desna tipka miša na folder pa Pin to Quick Access A ako je to da su zamijenjeni s One Driveom, probaj ga isključiti ili negdje u postavkama staviti drugu lokaciju. |
Da, mislim na to.
Fora je u tome da sam još u One driveu amaterski pobrisao te foldere pa su "normalno" nestali i na quick accesu i desktopu i sad nemam pojma kako doći do njih. |
Ček a kada odeš na C:\Users\Tvojkorisnik\
jel tamo postoje? Probaj u registriju pogledati https://data-recovery.wiki/recover-desktop-files/ Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders |
Ma kakav registry, odeš desni klik na library koji ti fali, Location i tam move-aj default library folder kam hoćeš.
Onedrive folderi su ti u C:\Users\username\Onedrive, i kopiraj si sadržaj foldera library-je. Ak si izbrisal onda srećom pa su na Onedriveu jer ih moreš restore-ati prek Recycle Bina. Logiraj se na svoj MSA, odi na onedrive i tam u recycle bin-u napravi restore. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:44. |