![]() |
jel valja sta zalmanovo dvokomponentno ljepilo ?
... ono iz linksa ?
kosta nekih 13-14kn, a ono Artic-ovo kosto 80-ak kn, jel to articovo toliko bolje, ili je samo precjenjeno zato sto se srebrnkasto sjaji ? i btw koliko mi treba tubica da naljepim dva pasivna hladnjaka na dvije plocice rama (jednostrani) ? pozdrav! |
artic nisam nikad koristija
cini mi se da u pakovanju ima triput vise lipila pa samo izgleda da je 5 puta skuplje sa zalmanovim sam i vise nego zadovoljan po pravilu na svaku povrsinu koja se lijepi treba nanijet po jednu komponentu ljepila ja nanesen obe komponente na cip, izmisan ih i onda samo pritisnem hladnjak tako drzi dovoljno cvrsto, a kad hladnjak treba dignit mozes bez problema |
Meni je to zalmanovo sasvim ok...
|
Citiraj:
Posto pravim vodeno hladnjaci na ramu ce biti dosta veliki i teski pa ne bi bilo zgodno da kliznu ... btw kako se uopce skida hladnjak ako je zaljepljen bilokakvim termalnim ljepilom ? |
Citiraj:
A to da ce zalman drzat to ovisi o tezini hladnjaka. |
Citiraj:
ako ides tako nest radit savjetujem ti neko drugo rjesenje (rupice oko procesora) ja sam na svojoj ploci lipija pasivce povrsine 1x1 cm visoke 5 cm i drzi bez problema iman tower kuciste tako da pasivci vuce i gravitacija i na njima je jos jedan mali vent |
Citiraj:
Ako mislis da to nema smisla, pogledaj sta je sve u planu ;) http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=105157 Citiraj:
dobro da nisam istovario 80kn i onda to shvatio thx morat cu onda potraziti neko drugo rjesenje |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
..ja sam stavljao pasivac na sky star 2 s tim zalmanovim ljepilom,pa me zanima je li potrebno stavljati ikakvu pastu ili je samo ljepilo dovoljno jer pise da je termalno ??
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |