![]() |
Prijedlog za reorganizaciju tržnice
Da se nadovežem na temu od Pogi-a.
Procitao sam postove i napravio malu anketu. |
Nedostaje "Totalno me boli briga"
Ja bi kliknuo na to. |
kako ne, vidi cetvrti ponudjeni odgovor,
to je skoro pa ono sto ti trazish... ;) |
Citiraj:
|
evo glasao sam za prvi prijedlog
|
moj glas je isto za prvu opciju,tako bi izgledalo malo organiziranije
|
Ja sam glaso za prvu opciju
|
Glasao za zadnju opciju....neznam što fali tržnici...
Ak piše P: onda prodaje ak M: mjenja i K: kupujem...poslje teoga šta prodaje i to je to....kakve komplikacije po kategorijama i kakvo dijeljenje...ovak je (barem meni) odlično.... |
Citiraj:
Sada je toliki promet na tržnici da ti već drugi dan topic ode na drugu ili treću stranicu, a nekima i na petu ovisno kako mu je narihtano u opcijama i da bi nešto prodao moraš spamat svoj topic da bi ostao na vrhu. Jer više od 50% ljudi ne gleda drugu ili treću stranicu. |
oni koji ne gledaju, ne gledaju niti 10 tema nize....eto vidjeh primjer gdje tip otvara temu "k: socket a proc", a na ISTOJ stranici dvije teme sa prodajom procesora sockertA. gotovani. :rolleyes:
kadaje meni nesto trebalo, trazim sam teme i preko mjesec dana stare, a samo znate koliko je to prerachunato u stranicama... ;) administratorima na volju, dobro mi je ovako, no nemam nishta protiv toga da bude i P, K, M raspodjela, no razvlacenje na 5-65 podforuma poput cpu,vga,mbo,optika,hdd,grah i ostalo je pretjerano i NEpregledno.... |
Slazem se sa athom :clap: mislim da je prva opcija najbolja da se trznica ne pretvori u mastodonta. Jednostavna podjela sa pridrzavanjem da postovi idu onamo kamo spadaju (P,K itd) pojednostavila bi snalazenje svima : cheers2
|
A i na ovom forumu nije primarna stvar prodaja ili kupovina pa u skladu s tim bi i trebala ostat trznica ovakva kakva je.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ne "da mi se takva podjela ne svidja", vec sam apsolutno protiv toga.
rekoh, eventualno P: (RoP-razne procjene i "tko ce ponuditi vishe"), K: (RoK-skupljanje informacija o mogucem buyu u dogledno vrijeme)), te M: kao razne zamjene i ostalo vezano uz to. no po meni, i da ovako ostane je i vishe nego ok. eod. :smoke: |
Citiraj:
|
ne pretjerivati.
ako se ujutro posta, navecher je post na drugoj stranici, bilo je rijetkih slucajeva da prijedje na trecu stranicu. a ionako ce ozbiljni kupac pogledati onoliko stranica koliko je potrebno da nadje sto ga zanima. ;) |
Citiraj:
Ipak sam glasovao za br. 1 jer je to bolja opcija. :) |
Također sam za 1. opciju. Slažem se s Athom i ja uvijek pregledam sve stranice kad me nešto zanima i tražim i po par dana unazad. Ipak ovako bi bilo malo preglednije.
|
da. mozda bi bilo dobro da se na trznici uvede komanda :sold: da nebi svrljali po temema di je prodano sve, a atha i Srky jos nisu stigli lockat, ko da nemaju pametnijeg posla. to nebi bil lock, da se moze nastavit neka zdrava rasprava. i te bi teme isle u zasebni podforum uz one iz prve opcije...
|
Citiraj:
Trayim danas 486icu, iste MINUTE su dva posta iznad mojega. I to dva _stara_ posta. No reply na postove na trznici bi bio spas, ili da se barem ogranici postanje na jedamput dnevno ili tako nesto. |
Predlažem da se thread zaključa i nešto poduzme jer je manje od 1/3 glasača glasalo da tržnica ostane kakva je.
Dakle krenimo u promjene ...K,P,M i razno. |
Citiraj:
jedino, nisam sklon pretjerivanjima... @pogi promjene se ne rade na nachin *paf*, anketa je pokazala da... kao sto si i vidio nitko od administratora nije nishta rekao na temu, a ako se prochita malo i okolne teme, recimo tor-ov post na ovom podforumu o promjena, vidjeti ce se da ce do promjena doci, no ne i *paf* nakon ankete u kojoj je glasalo 74 forumasha. |
Promjene treba napraviti, ali bez pretjeravnja u kolicini podforuma u trznici. Cim jednostavnije to bolje. I bez zurbe da se ne zariba stvar. Neka admini razrade strategiju ali treba krenuti jer ovakva trznica nema vise ni glave ni repa. Jos da pocnu i metle prodavat na njoj pa smo kompletni (mobiteli itd). Odjelimo kompove od ostaloga !:beer:
|
S ovom anketom nisam mislio raditi nikakve promjene.
Ona je ovdje tek toliko da se vidi mišljenje korisnika foruma, a na administratorima je da li će to uzeti u obzir ili ne. Ako će se i mjenajti to će biti tek početkom ljeta, ako ne i kasnije. Sve ovisi o slobodnom vremenu administratora. A anketa će trajati, trajati i trajati... ;) |
glasao za prvi prijedlog ali bilo bi bolje samo da prva stranica prikazuje vise tema, recimo 50 ili mozda cak i vise a ne 30. jer prvih 6 su sticky a guzva je stvarno velika.
inace citam prvu i mozda drugu stranicu. |
Tržnica ide u reorganizaciju (uostalom kao i cijeli forum) tako da malo strpljenja dok to ne sredimo. Uglavnom, sve dobre ideje i prijedlozi su zaprimljeni i većina njih će zaživjeti uskoro.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:46. |