![]() |
WIN 98SE i WIN XP
Napravim dual-boot,na C: 98SE na D: XP
E, sad trebam formatirati C: Već sam to imao jedamput na kompu(dual-boot) i ak se dobro sjećam prvo sam morao instalirati 98 pa tek onda XP. Dakle imaću i jedno i drugo-da li će mi XP delat probleme pri formatiranju 98-ce??? Da mi nebi bilo nismo znali.... |
Re: WIN 98SE i WIN XP
Citiraj:
Ja ne znam jer imam 98 na drugom disku pa moram svaki put u BIOS, pod first boot device HDD 1 itd.. Proroštaj malo, neko je nedavno postao kako se to radi na istom HDD. |
Mrmlj...
Ak se dobro sjećam,na kraju instalacije XP-a pored postojeće 98-ce me je pitao da li hoću odmah odredit koji da mi se prvi diže-ili da ja biram pri svakom bootu(tak nekak) A mislim da se to može i mjenjati. E da, prije čim je izašao XP nije se mogla mijenjati ona odurna teletabis pozadina-može li se sad? |
Ak sjeb..
... boot.ini, onda da ti ja sad tu ne pišem roman kako dual boot "na ruke", piše ti u BUGu 121 (imaš pretplatu? kupuješ? kradeš susjedovoj djeci? ja moram pisat roman?)
|
Budem ja fino prvo friško instalirao 98SE,pa onda XP.
Ono o čem pričate sam našao i proučio. A pozadine-kaj je s tim??? Da li se to sad da mijenjati? |
Koja pozadina
1 privitaka
Koja krvava pozadina, o čem ti pričaš. Evo ti slika mog deska pa ti vidi jer to to ili nešto sasvim drugo. Ti telitabis ...
|
Slikica je stvarno good. Šteta što mi ne odgovaraju ove teme. Skinuo sam jednu fenomenalnu ali ne radi na dva deska.
|
Re: Koja pozadina
Citiraj:
Budući da nemam baš nikakva iskustva s XP-om-pitam kaj me zanima Ništa...budem prošvrljao malo po netu-da vas ne zamaram takvim banalnim pitanjima:rolleyes: |
može
|
može se mijenjat pozadina!!:beer:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
a evo i dokaza!!:clap: :clap: :beer:
|
Citiraj:
Virtual Woman Millennium ???? a BADD BOYY !!! CCCccccc :D btw ....your theme sucks ! :smoke: |
Citiraj:
a virtual woman to je takvo sranje kakvo svijet nije vidio,al buraz igra pa šta se može!!:rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:16. |