PC odjednom postaje glasan
Dakle, instalirao sam jednu jogurt verziju jedne igre na komp. Inače to baš i ne radim, najčešće kupim igru, ovo napravim ako nisam baš siguran. Uglavnom skinuo sam sa prilično popularnog trackera, kao i više puta dosad te nisam dosad imao problema.
Taj isti dan kad sam instalirao igru malo samo odigrao i otišao lagano na spavanje, komp ostavio upaljen. Tokom noći se ustanem i odem popiti vode, kad ono čujem da komp vrti, radi, glasan je, ventilatori rade. Kad sam kliknuo miša da vidim šta se događa prvo mi je izbacilo nešto "NvidiaShare not working" na što sam kliknuo OK. Upalim task manager i ništa se ne ističe i PC se stiša. Za svaki slučaj sam ga ugasio. Sutradan na posao, kad se vratio s posla upalio komp i malo ga ostavio, kad opet odjednom krene vrtiti. Kad upalim task manager onda opet prestane. Pogledao MSI afterburner i nema nikakvog porasta u radu grafičke, čak i kad je glasan komp u MSI afterburneru piše da je grafa u idle modeu (na oko 400 mhz)
I danas sam otišao na posao, ostavio komp da radi i task manager otvoren za svaki slučaj.
Skenirao sam cijeli komp sa microsoftovim defenderom, ništa nije našlo. Pojma nemam šta bi moglo biti, ne znam i jel ima veze ta jogurt igra, to sam naveo samo zato jer je to zadnje što sam napravio prije nego što sam to primjetio da se događa.
Jel ima netko ikakvu ideju?
|