![]() |
Gamad jedna
Evo, jucer navecer sam reinstalirao xp i sve mi ok radi, do prije par minuta kad na msn dobijem poruku ne eng da probam program find out who blocked you i ja budala klikem na link i skinem program. Taj od kojeg sam dobio poruku je imao taj prog i kaze da u njemu nema nista sumnjivo. A isto ta poruka na eng se automatski sama salje........
instalirao sam prog, neki blocky ili kak se već zove:grrr: i NOD32 mi je izbacio alert! I ja sam onda bez pokretanja programa nakon isntalacije odma wipeao zaraženi file, no nod32 isto tako kaže i neki u istom direktoriju a ja ga ne vidim (see hidding files je stavljen na on, a ni one sistematske datoteke nisu nevidljive) ... uninstalirao sam program i nema vise folder u program filesu, sad vrim in-depth scan i nadam se da necu morati ponovo format c::grrr: P.S. wipe sam napravio sa Tune Up Utillitiesom 2006 |
LOL,pa normalno da češ popušit virus kad klikaš na takve gluposti,social inžinjering djeluje ne tebe:)
|
:D hocemo format, hocemo format:D
|
A jeste legende:D
nis idem ja format :D edit: nod32 kaze 0 threats |
: lol2 : Naivac:D
|
Je moze prec virus sa jedne particije na drugu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ne znam zashto klikash okolo na nepoznate guposti. koristi stvari za kojeznash da su safe, i posjecuj safe stranice. ne klikaj po pizdarijama i biti ces siguran. na taj nacin ti duugo vremena nece trebati format, jer ovo ispada kao da ga radish 2-3 puta mjesecno... ;) |
Re: Gamad jedna
Citiraj:
Opčenito, u takvim slučajevima ja sve to gasim. Nema šanse da instaliravam neš nepoznato. Ak ti je neš sumnjivo pusti to ;) |
Naučio sam... nažalost na svojoj koži :D :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
OWNAGE!!!!!!!! ;DDDDDDDDD :D :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:54. |